Klubhuset: Gå med London-klubberne

Lørdag starter en ny sæson af Premier League. Podcasten Klubhuset ser nærmere på, hvilke spillere, du bør eje i managerspillet baseret på den engelske liga, Premier Manager.

Lørdag eftermiddag sparkes en ny sæson af Premier League igang med et London-lokalderby mellem Fulham og Arsenal. Netop diverse London-klubber tilbyder god værdi i 1. runde af managerspillet baseret på Premier League – Premier Manager.

Sådan lyder dommen fra vores venner på podcasten Klubhuset, der i dette afsnit ser nærmere på 1. runde af Premier Manager. Hør deres anbefalinger til managerspillet her.

I Manchester-klubbernes fravær

Manchester City & Manchester United sidder begge over i 1. runde af Premier Manager, men bliver afgørende fremadrettet. Derfor går anbefaling fra Klubhuset på, at man sigter efter alene at sætte sit hold med henblik på runde 1. Her ligger værdien i særligt Arsenal og Tottenham, men også West Ham, hvor man finder Michail Antonio (6.000.000) & Tomas Soucek (3.500.000), der i løbet af den forhenværende sæsons sidste kampe udviklede sig til sande managerfavoritter.

Du kan høre alle anbefalingerne til managerspillet i podcasten her

Abonner her:
Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

I studiet er der også forhåbninger til, at Southampton kommer godt fra land, og så er der jo Liverpool, som man aldrig kommer udenom. Er du også i tvivl? Du kan høre de specifikke spilleranbefalinger i podcasten. Vi har udplukket tre af dem her

Klubhusets tre skarpe

Stuart Armstrong
Southampton
7.420.000
vs. Everton

“Southampton åbner mod Palace, der kun præsterede ét point i de afsluttende ni kampe i sidste sæson. Jeg har derfor fidus til Saints & Stuart Armstrong, der scorede hele 5 mål i 17 ligakampe efter nytår” – Frederik Ingemann

Trent Alexander-Arnold
Liverpool
8.283.000
vs. Manchester Utd

“Trent Alexander-Arnold er en spiller, vi managerspillere ofte snakker om, men sjældent finder plads til – det er en skam. Med 13 assists og 4 mål var den offensive back én af de absolut mest vækstende spillere i seneste Premier Manager, og så har TAA den fordel, at man ikke behøver at skifte ham ud undervejs” – Morten Østergaard

Pierre-Emerick Aubameyang
Arsenal
9.000.000
vs. Fulham

“Aubemeyang sluttede sidste sæson godt af og har holdt formen henover opstarten. Hele 7 mål er det blevet til i hans seneste 5 kampe. Nu venter Fulham så i 1. runde af Premier Manager. Det er en klub, som Arsenal og især Aubemeyang oftest har scoret mange mål i mod. Den hurtige angriber er derfor svær at se bort fra” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Klubhusets udvalgte

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
  • Palle11. september 2020 kl. 14:02

    Hvilken målmand stiller Arsenal med i det første kamp mig Fulham ???

    • Sjæfen11. september 2020 kl. 20:22

      Leno

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *