Klubhuset råder: Lad KdB-penge blive i Manchester

Tirsdag aften lyder startfløjtet til 3. runde i Premier Manager. Klubhuset ser nærmere på den kommende runde i managerspillet, hvor der skal findes en erstatning for en skadet Kevin de Bruyne.

En skade til Manchester Citys Kevin de Bruyne har medført, at mange managers i Premier Manager er tvunget til udskiftninger og muligvis mange af dem. Klubhuset ser i optakten til 3. runde i managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League nærmere på, hvordan pengene fra et salg af Citys belgier kan bruges bedst.

Villas vilde kampprogram

Aston Villa har været i gennem en hård tid, hvor et udbrud af Covid-19 i truppen tvang spillerne i karantæne og aflyste deres kampe. I seneste runde var Aston Villa så tilbage i aktion. Først blev det til et nederlag til velspillende Manchester City inden, at Newcastle blev besejret.

Sidstnævnte resultat har Villa gode muligheder for at bygge videre på i den kommende tid. I de næste 11 kampe venter blot én kamp mod top 5 og mon ikke, at Villa forkæles med én eller to dobbelt runder i den periode? Aston Villa har nemlig to udskudte hjemmekampe til gode.

Du kan høre mere om Aston Villas appel i Premier Manager og de konkrete spilleranbefalinger i podcasten her.

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Bertrand Traore
Astin Villa
6.649.000
vs. Crystal Palace

“Traore er ikke helt billig, men så billig som det kan lade sig gøre, hvis det stadig skal være interessant. Fire mål i de seneste seks kampe er det blevet til” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Den frække
Patrick Bamford
Leeds
7.887.000
vs. Aston Villa

“Bamford er bedst på udebane. I de seneste fem udekampe er det kun blevet til ét mål, men med 3,22 xG er håb forude. Særligt når modstanderen er Newcastle, der har indkasseret flere xG end noget andet hold de seneste fem kampe” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Ilkay Gündogan
Man City
5.426.000
vs. West Brom

“Ingen City-spillere har registeret flere afslutninger på mål eller xG end Gündogan i de seneste fem kampe, hvor det er blevet til fire mål. Med Kevin de Bruynes fravær er Gündogan endda blevet straffesparksskytte” – Frederik Ingemann.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *