Klubhuset sikker sin sag: Havertz er et must

Til 9. runde i Premier Manager er Chelsea-tyskeren i høj kurs hos Klubhusets Ingemann og Vidførle. Hør deres optakt til den kommende runde i managerspillet her.

Romelu Lukaku er blevet skadet, men hans erstatning i Premier Manager skal meget vel findes blandt egne rækker. Det mener Klubhuset, som udpeger Kai Havertz som rundens største must have og bedste kaptajnvalg. Klubhuset har dog andre anbefalinger i ærmet til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League. Hør dem i podcasten.

Er Armstrong helt på månen?

380 købere måtte skuffet se til, da én af Klubhuset varme anbefalinger, Adam Armstrong, overraskende blev bænket i Southamptons hjemmekamp mod Leeds senest. Det har naturligt fået mange til at sælge igen, men måske er det en postgang for tidligt. Frederik Ingemann har gravet dybt i pressemeddelser og tidligere opgør for at finde svaret. Konklusionen er, at Armstrong meget vel kan start inde i hjemmekampen mod Burnley og straffe de mange sælger i Premier Manager.

Hør om du købet argumenterne her:

Klubhusets tre anbefalinger

Vi har som altid samlet et lille udpluk af podcastens anbefalinger til den kommende runde i Premier Manager. *Der er desværre lidt udfordringer med lyden i denne rundes optakt.

Den billige
Bryan Mbeumo
Brentford
3.400.000
vs. Leicester

Angriberen, der er kategoriseret som midtbanespiller, har scoret to gange i sæsonen. Mbeumo har dog haft chancerne til meget mere og spiller for et Brentford-hold, som rangerer som det tredje bedste målt på xG forud for tre fremragende kampe.

Den frække
Raphinha
Leeds
7.246.000
vs. Watford

Raphinha har været fyr og flamme dette efterår i Premier League med tre scoringer. Det har kastet en debut af sig for Brasiliens landshold, hvor han senest scorede to mål mod Uruguay. Raphinha får også rig mulighed for at folde talentet ud i de kommende kampe.

Kaptajnen
Kai Havertz
Chelsea
6.876.000
vs. Norwich

Havertz er i Lukakus fravær den største favorit til komme på tavlen i denne runde i følge bookmakerne. Samtidigt står han som midtbanespiller, hvorfor tyskeren får 25.000 mere for en scoring.

Der er desværre lidt udfordringer med lyden i denne rundes optakt. Det beklager vi, men håber I stadig kan høre input og anbefalingerne.

Fællesholdet

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *