Klubhuset skrotter Spurs til dobbelrunde: Kun Kane og Son har værdi

Tottenham skal i aktion to gange i 15. runde af Premier Manager, men Spurs er med to væsentlige undtagelserne ikke interessante. Hør optakten til kommende runde i managerspillet.

Harry Kane og Heung-Min Son kan meget vel løbe med overskrifterne i 15. runde af Premier Manager. Resten af Spurs-spillerne savner imidlertid værdi, så Klubhuset kaster interessen mod Wolves, Leicester  og Arsenal. Hør optakten til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Godt program og ny formation frister hos Leicester

Efter en skade sendte James Maddison på tribunerne, har erstatningen Kelechi Iheanacho grebet chancen med syv mål i de seneste seks kampe. Den statistik bliver sandsynligvis udbygget i de kommende runder, hvor Leicester møder West Bromwich, Crystal Palace, Southampton og Newcastle.

Iheanachos succes betyder i sagens natur, at man ikke kan bænke ham, men når der samtidig skal være plads til Jamie Vardy, er Leicester nødt til at praktisere en 3-5-2 opstilling. Det giver deres backs, særligt Ricardo Pereira, masser af plads i offensiven, hvilket kan belønne sig i Premier Manager.

Hør flere anbefalinger i podcasten her:

Klubhusets anbefalinger

Vi har udplukket tre af Klubhusets anbefalinger her.

Den billige
Romain Saiss
Wolves
4.285.000
vs. Southampton

“Wolves tager fat på en række attraktive kampe, heriblandt kampen mod Sheffield United, der kun har scoret i én af de seneste fem kampe. Dertil kommer Saiss potentiale som målscorer, der allerede har kastet tre mål af sig” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Den frække
Ricardo Pereira
Leicester
9.291.000
vs. Brentford

“Pereira er blevet en integreret del af Leicesters offensiv med flere løb med bold ind i modstanderens felt. I takt med Leicesters gode kampprogram, får Pereira tiltagende større chance for at komme på tavlen” – Frederik Ingemann.

Kaptajnen
Harry Kane
Tottenham
11.438.000
vs. vs Everton & Saints

“Harry Kane har leveret seks mål i de seneste seks kampe og når han tilmed får to fornuftige kampe til at udfolde sig, er der ingen tvivl om, at den engelske anfører er det bedste kaptajnvalg”. – Andreas Vidførle-Pedersen.

Klubhusets fælleshold

OBS: Maddison og Saka er per tirsdag aften tvivlsomme, men indtil vi bliver klogere på deres situation, forbliver de på holdet.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *