Klubhuset spår: Bale back in business

5. runde i Premier Manager venter i weekenden! Klubhuset tror på Tottenham og hjemvendte Gareth Bale, mens Aston Villa splitter duoen. Hør deres tips til managerspillet.

Efter landsholdspausen ruller bolden atter i Premier League i weekenden. Der venter en svær runde i Premier Manager, hvor topholdenes nedtur tvinger managerspillerne til at søge vækst alternative steder. Det sker blandt andet i Tottenham og Aston Villa, men duoen bag Klubhuset er uenige om, hvor værdien er størst. Få deres tips til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Villa blomstrer under Covid-19

Aston Villa lignende i store dele af sidste sæson en stensikker nedrykker, da de indkasserede 2,5 mål i snit per kamp i de første 28 runder. Efter Premier League blev genoptaget ovenpå Covid-19-pausen har Aston Villa dog fået styr på defensiven og fremstår nu som én af de allerbedste defensiver efter forårets ufrivillige pause.

Det får Klubhusets vært, Frederik Ingemann, til at se store perspektiver i Villa. Hør ham uddybe hvorfor i podcasten.

Abonner på podcasten her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Vi har samlet et udklip med tre af Klubhusets øvrige anbefalinger til 5. runde i Premier Manager.

Klubhusets tre fiduser

Den billige
Rhian Brewster
Sheffield United
2.480.000
vs. Fulham

“Brewster scorede 11 mål i 22 kampe for Swansea i Championship i fjor, og har nu udsigt til at starte inde i Sheffield Uniteds fordelagtige kamp mod defensivt usikre Fulham” – Andreas Vidførle-Pedersen

Den frække
Gareth Bale
Tottenham
5.990.000
vs. West Ham

“Selvtilliden er i top hos Tottenham og hypen omkring klubbens nye/gamle spiller, Gareth Bale, er endnu større til den kommende runde i Preamier League, hvor Bale forventes at starte inde” – Andreas-Førle Pedersen

Kaptajnen
Meal Maupay
Brighton
5.498.000
vs. Crystal Palace

“Brighton står med tre point efter fire kampe, men de kunne sagtens have haft 10 point, hvis de ikke havde været så uheldige. Alligevel har Maupay fundet vej til nettet fire gange i de første tre runder. Denne gang venter Crystal Palace, der synes at være faldet i kadence.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *