Klubhuset spår: Comeback to The Hammers

8. runde bør give West Ham comeback på dit managerhold. Det er vurderingen fra Klubhuset i optakten til den kommende runde i Premier Manager. Hør mere om West Hams appel og rundens øvrige anbefalinger i podcasten.

Fredag påbegyndes 8. runde af Premier Manager. Klubhuset har i vanlig stil stillet skarpt på den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League. Her springer især West Ham i øjnene, der efter et hårdt kampprogram, går nemmere tider i møde.

Til gengæld tyder det på, at Southampton ikke er nær så attraktive, som man måske skulle tro.

Hammers suveræne kampprogram

West Ham har haft det sværeste kampprogram af alle i sæsonens indledning. Senest med kampe med Tottenham, Man City og Liverpool. London-klubben er dog sluppet godt fra det, og har også slået svære modstandere som Leicester og Wolves med henholdsvis 3-0 og 4-0. Derfor er der grund til at tro, at de kommende kampe mod Fulham, Sheffield United og Aston Villa vil resultere i en vækst-fest for West Ham-spillerne i Premier Manager. Hør hvilke spillere, der frister Klubhuset i podcasten her:

Tre anbefalinger

Vi har samlet et udpluk på tre af podcastens anbefalinger til den kommende runde i Premier Manager.

Den billige
Arthur Masuaku
West Ham
5.358.000
vs. Brighton and Hove

“Masuaka besætter én af West Hams wingbacks og til den billige pris samt suveræne kampprogram, er han den oplagte erstatning for de Wolves-forsvarer, mange sandsynligvis skal af med” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Den frække
Pablo Fornals
West Ham
3.472.000
vs. Fulham

“Fornals har præsteret to mål og to assists i de seneste fem kampe trods meget svære modstandere. Med udsigten til et mere overkommerligt kampprogram, bør Fornals kunne fortsætte sin flotte stime” – Frederik Ingemann.

Kaptajnen
Mo Salah
Liverpool
11.124.000
vs. Man City

“Modstanderen er langt fra ideel, men Salah nærmer sig tydeligvis topformen. Derfor sætter jeg min lid til, at Salah viser klasse mod et fortsat ikke overbevisende City-hold” – Frederik Ingemann


Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *