Klubhuset spår: Dyr trio er afgørende

2. juledag er lig med “Boxing Day” i Premier League. Klubhuset ser nærmere på 15. runde af Premier Manager, hvor prioriteringen mellem tre dyre spillere synes afgørende for managerspillet.

Den bliver en anderledes jul i år og flere steder er 2. juledags ædegilde helt udskudt. Èn ting er dog som det plejer: “Boxing Day”, som spillerunden i Premier League den 26. december i folkemunde går under.

Klubhuset har indfundet sig i studiet og ser i seneste afsnit af podcasten nærmere på den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League. Hør duoens fiduser til 15. runde i Premier Manager her.

Prioritering bliver afgørende

De dyreste spillere og typisk største vækstmaskiner i Premier Manager behøver sjældent en anbefaling med på vejen. Til de resterende tre runder i managerspillet bliver det dog afgørende, hvilke – sandsynligvis to – dyre spillere, du sætter din lid til.

Bruno Fernandes har mange allerede, men Man United har flere favoritdræbere på programmet. Det har Kevin de Bruyne & Man City ikke, men til gengæld har det knebet med at omsætte expected goals til faktiske scoringer. Og så er det Liverpool & brandvarme Mohamed Salah med et fordelagtigt kampprogram.

Spørgsmålet er, om det giver mening at sælge én af de to førstnævnte for den notoriske egyptiske målscorer?

Klubhuset lufter deres overvejelser i podcasten her.

Anbefalingerne

Vi har samlet tre af podcastens skarpeste anbefalinger her.

Den billige
Vlademir Coufal
West Ham
2.952.000
vs. Brighton

“Coufal har været Premier Leagues mest chanceskabende forsvarspiller i de seneste fire kampe, så med et fornuftigt kampprogram, ligner Coufal et godt køb” – Frederik Ingemann

Den frække
Antony Martial
Man United
9.502.000
vs. Leicester

“Efter skader og karantæne i starten af sæsonen har Martial fundet melodien. I de seneste to kampe har præsteret ét mål og tre assists. Målt på expected goals og assists er det blevet til to styks af hver i perioden, hvilket statistisk gør Martial til den farligste spiller i Premier Legaue lige nu” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Mo Salah
Liverpool
12.202.000
vs. vs West Brom

“Fem mål i de seneste fire ligekampe. Salah har vanen tro fundet topformen i december og nu venter opgøret mod Premier Leagues dårligste forsvar, West Bromwich. Det er svært at se et bedre kaptajnvalg end Salah” – Andreas Vidførle-Pedersen

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Få flere managertips i podcasten Klubhuset. De to værter Frederik Ingemann og Andreas Vidførle guider dig gennem hver runde i Premier Manager på Holdet.dk.

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *