Klubhuset spår: Dyr trio er afgørende

2. juledag er lig med “Boxing Day” i Premier League. Klubhuset ser nærmere på 15. runde af Premier Manager, hvor prioriteringen mellem tre dyre spillere synes afgørende for managerspillet.

Den bliver en anderledes jul i år og flere steder er 2. juledags ædegilde helt udskudt. Èn ting er dog som det plejer: “Boxing Day”, som spillerunden i Premier League den 26. december i folkemunde går under.

Klubhuset har indfundet sig i studiet og ser i seneste afsnit af podcasten nærmere på den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League. Hør duoens fiduser til 15. runde i Premier Manager her.

Prioritering bliver afgørende

De dyreste spillere og typisk største vækstmaskiner i Premier Manager behøver sjældent en anbefaling med på vejen. Til de resterende tre runder i managerspillet bliver det dog afgørende, hvilke – sandsynligvis to – dyre spillere, du sætter din lid til.

Bruno Fernandes har mange allerede, men Man United har flere favoritdræbere på programmet. Det har Kevin de Bruyne & Man City ikke, men til gengæld har det knebet med at omsætte expected goals til faktiske scoringer. Og så er det Liverpool & brandvarme Mohamed Salah med et fordelagtigt kampprogram.

Spørgsmålet er, om det giver mening at sælge én af de to førstnævnte for den notoriske egyptiske målscorer?

Klubhuset lufter deres overvejelser i podcasten her.

Anbefalingerne

Vi har samlet tre af podcastens skarpeste anbefalinger her.

Den billige
Vlademir Coufal
West Ham
2.952.000
vs. Brighton

“Coufal har været Premier Leagues mest chanceskabende forsvarspiller i de seneste fire kampe, så med et fornuftigt kampprogram, ligner Coufal et godt køb” – Frederik Ingemann

Den frække
Antony Martial
Man United
9.502.000
vs. Leicester

“Efter skader og karantæne i starten af sæsonen har Martial fundet melodien. I de seneste to kampe har præsteret ét mål og tre assists. Målt på expected goals og assists er det blevet til to styks af hver i perioden, hvilket statistisk gør Martial til den farligste spiller i Premier Legaue lige nu” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Mo Salah
Liverpool
12.202.000
vs. vs West Brom

“Fem mål i de seneste fire ligekampe. Salah har vanen tro fundet topformen i december og nu venter opgøret mod Premier Leagues dårligste forsvar, West Bromwich. Det er svært at se et bedre kaptajnvalg end Salah” – Andreas Vidførle-Pedersen

Top 3: vækst i runde 6
Handel åbner om:
571.000
1. Jarrod Bowen
West Ham
7.005.000
396.000
2. Douglas Luiz
Aston Villa
5.222.000
327.000
3. Chris Richards
Crystal Palace
2.303.000
1.586.000
1. Bukayo Saka
Arsenal
9.586.000
1.272.000
2. Phil Foden
Manchester City
8.772.000
1.187.000
3. Rasmus Højlund
Manchester Utd
7.187.000
Tjek hold

Få flere managertips i podcasten Klubhuset. De to værter Frederik Ingemann og Andreas Vidførle guider dig gennem hver runde i Premier Manager på Holdet.dk.

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *