Klubhuset splittet: Ny træner, ny start?

Ingemann og Vidførle ser i hver sin retning til 12. runde i Premier Manager, men én klub forener duoen. Hør optakten til managerspillet her.

Der er brandvarmt under de engelske trænersæder for tiden. Det vrimler med nye trænere, men er de værd at satse på? Det er det store debatemne i Klubhusets optakt til 12. runde i Premier Manager, hvor særligt Newcastle og Tottenham, men også Crystal Palace er i fokus. Hør Ingemann og Vidførles anbefalinger til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Dynamiske duo genforenet i Newcastle

Newcastles nye træner, Eddie Howe, får alle tiders chance for at tage forskud på julen. I de kommende tre runder venter hjemmebaneopgør mod Brentford, Norwich og Burnley. Kampprogrammet kan også vise sig at blive en tidlig julegave for de risikovillige managerspillere, som springer hurtigt på vognen. Særligt når Howes ansættelse betyder, at Callum Wilson bliver genforenet med sin træner fra 2018/19-sæsonen, hvor angriberen scorede 14 mål i Premier League og assisterede ni andre. Stiger man imidlertid af perronen for tidligt, bliver man dog kørt midt over. Så hvornår går toget? Hør eksperternes bud i podcasten her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Tariq Lamptey
Brighton and Hove
5.281.000
vs. Norwich

“Lamptey fik sæsonens første start senest og ventes at fortsætte i denne kommende weekend, hvor velspillende Brighton gæster kriseramte Aston Villa”

Den frække
Callum Wilson
Newcastle
11.393.000
vs. Everton

“Wilson har været ét af få lyspunkter for Newcastle i denne sæson med fire mål og 0,45 xG per 90 minutter. Nu kan det passende blive endnu bedre med det gode kampprogram”

Kaptajnen
Mohamed Salah
Liverpool
11.089.000
vs. Arsenal

“Premier Leagues topscorer fortsætter med at straffe de managerspillere, som forsøger at gå andre veje. Liverpool & Salah gæster i denne weekend Arsenal, som egypteren har scoret syv mål og assisteret fire andre mod i 11 opgør”

Fælleshold

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *