Klubhuset: Stor uenighed om strategien

Der scores masser af mål i Serie A, og det vrimler med målfarlige midtbanespillere og angribere. Det kan derfor være en god idé at spare ekstra meget på målmanden og forsvarsspillerne, men Klubhusets to gæster vil det anderledes.

Vidførle har fået besøg af fodboldekspert på TV2 Mads Junker samt manden bag Serie A podcasten “Baggios Pisk”; journalist Christian Nørgaard. Mens Vidførle vil spare på defensiven, har de to gæster andre tanker om pengeforbruget i defensiven.

Det lykkes dog de tre, at nå til enighed om et hold i Klubhuset. Hvilket hold og hvad det ender med, kan du høre i den halvanden time lange optakt til Serie A Manager.

Husk at Serie A starter lørdag den 13. august kl. 18.30, når AC Milan spiller hjemme mod Udinese, mens Sampdoria får besøg af Atalanta.

Vidførle er tilhænger af en billig defensiv

Der er ændret på pointsystemet i Serie A Manager forud for den nye sæson. Nu giver mål 25.000 mere til hver position og assists giver 10.000 mere. Det betyder, at der nu er endnu mere værdi i de typiske målscorer, dvs. midtbanespillerne og angriberne.

Ud over de flere point, når spillerne scorer, er det også værd at tage med, at Serie A er den næst mest scorende managerliga. I La Liga Manager laves der i snit 2,5 mål pr. kamp mens tallet i Premier League er på 2,82, og i Serie A er antallet af mål pr. kamp i gennemsnit på 2,87.

Det kan derfor være en god strategi at spare penge på målmandsposten og i forsvaret. På målmandsposten er Torinos Vanja Milinkovic Savic (3.500.000) en billig løsning, der starter med et godt kampprogram mod Monza, Lazio og Cremonese.

I forsvaret er Bremer (3.000.000) fra Juventus dette managerspils største “must have”. Han blev hentet i Torino efter en forrygende sæson. Netop i Torino finder man også “Enableren” Ola Aina (2.000.000) og også holdkammeraten Ricardo Rodriguez (2.500.000), der dog intet havde at byde på offensivt i sidste sæson.

Har man lidt flere penge til sin defensiv finder man i Torino-spilleren Stephane Singo (3.000.000) noget x-faktor, da Singo i sidste sæson leverede tre mål og fire assists.

Lyt til podcasten

Du kan høre alle anbefalingerne til 1. runde af Serie A Manager og hvilke målscorer man bør købe til sin midtbane og angreb lige her:

3 Skarpe fra Podcasten

Den billige
Antonio Sanabria
Torino
3.279.000
vs. Lazio

Torino-angriberen er yderst gavmildt prissat med tanke på, at han trods alt scorede seks mål i sidste sæson. Det burde faktisk være blevet til langt flere, da hans xG sagde 9,61 (xG90 på 0,48). Med kampe mod to oprykkere i 2/3 kampe, er der gode muligheder for mål.

Den frække
Nicolas Gonzalez
Fiorentina
5.542.000
vs. Empoli

Argentineren havde en rigtig flot sæson hos Fiorentina i sidste sæson. Han registrerede hele xG 10,30 (xG90 0,39), men desværre resulterede det “kun” i syv mål. Der til kom så seks assists og med en ny angrebsmakker Luka Jovic, kan der komme endnu flere mål, hvis samarbejdet bliver en succes.

Anførervalget
Romelu Lukaku
Internazionale
8.189.000
vs. Spezia

Da Lukaku sidst var hos Inter i Serie A scorede han 24 mål og lavede 11 assists og lå på en xG90 på 0,73. Inter er ikke blevet mindre målfarlige siden den gang og blev Serie A’s mest scorende hold med 10 mål ned til nr. 2 og 15 mål til mestrene Milan. Og det var endda på trods af, at Inter scorede seks mål færre end deres totale xG.

Vidførle & Co. udvalgte til 1. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *