Klubhuset vurderer: Nu vender lykken for Man City

Fredag aften lyder fløjten til 10. runde i Premier Manager. Klubhuset sætter sin lid til Man City og Kevin de Bruyne, som kan blive sande vækstmaskiner i managerspillet. Hør optakten her.

Inden dig og din bedre halvdel finder jer til rette foran TV’et til fredagens semifinale i Vild Med Dans, skal du have styr på dit managerhold til Premier League. 10. runde i Premier Manager starter allerede fredag, og skal du have succes, skal du handle.

Sådan lyder dommen fra Klubhuset, der satser benhårdt på Man City. Hør deres optakt til den kommende runde i Premier Manager.

Kan KdB veksle udtur til optur?

Citys Kevin de Bruyne har en bedre sparketeknik end de fleste, men det afspejler måltotalen indtil videre ikke. Det er blot blevet til ét ligamål i denne sæson på trods af 2,81 expected goals – flest af alle City-spillere. Det er skuffende for en mand, der lavede 14 mål på 8 expected goals i fjor. Klubhuset tror dog på, at Kevin de Bruyne kan rejse sig i de næste runder af Premier Manager. Du kan høre mere i podcasten om belgieren og City.

Klubhusets anbefalinger

Vi har samlet tre af podcastens bedste anbefalinger:

Den billige
Darnell Furlong
West Bromwich
6.598.000
vs. Aston Villa

“Der er sjældent værdi i West Brom, men rundens modstander fra Sheffield kan godt kaste en sejr og et clean sheet af sig til Furlong & co. Furlong er tilmed den mest chanceskabende West Bromwich-spiller i denne sæson og langt de fleste chancer har han skabt på hjemmebane” – Frederik Ingemann

Den frække
Joao Cancelo
Man City
4.213.000
vs. Burnley

“Cancelo har bidt sig fast i Citys startopstilling. Her er han begyndt at vise sin offensive klasse med mellem 0,2 og 0,4 expected assists i hver af de seneste fem kampe. Uhørt for en forsvarsspiller!” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptjanen
Kevin de Bruyne
Man City
9.374.000
vs. Burnley

“City har to fordelagtige hjemmekampe, hvor heldet må vende for de tidligere mestre og udmønte sig i potentielle målorgier. Derfor bliver Citys mest målfarlige spiller – Kevin de Bruyne – min kaptajn til runden” – Frederik Ingemann

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *