Klubhusets dom: Ingen over, men to ved siden af Salah

Klubhuset har fidus til Wolves og Salahs ligemænd til weekendens runde i Premier Manager. Hør duoens anbefalinger til managerspillet her.

Norwich har gang i en uvant god stime for tiden efter to sejre i streg. Den stime får dog en ende i 13. runde af Premier Manager. Det spår Klubhuset som deler ud af deres anbefalinger til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League. Én af dem er, at ingen overgår Mohamed Salah – men Ingemann og Vidførle peger på to spillere, som matcher ham.

Wolves æder flyvende kanariefugle

Det siges om Norwich, at de er for gode til Championship og for dårlige til Premier League. Det har i den grad været tilfældet i de seneste sæsoner, men fornyligt har der blæst nye vinde over Carrow Road. For første gang i deres tid i Premier League kan Pukki & co glæde sig over to sejre i streg.

De underliggende tal fortæller dog en mindre opløftende historie. Norwichs modstandere i de seneste to kampe har begge præsteret mere end dobbelt så høje xG som kanariefuglene, men heldet har været med sidstnævnte. Det kan Wolverhampton meget vel sætte en stopper for.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Wolves har vundet fem af de seneste syv kampe. Og særligt defensiven kan glæde sig. Norwich er det hold, der har præsteret næstfærrest xG på hjemmebane, mens næste rundes gæstende hold, Burnley, rangerer som det tredje dårligste udehold målt på xG. Hør mere i podcasten her.

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Max Kilman
Wolverhampton
4.744.000
vs. West Ham

Kilman er ikke blot billig. I de seneste fem runder har han noteret sig for otte afslutninger, 0,6 xG og én scoring. Dertil kommer de gode udsigter til et clean sheet.

Denne frække
Leandro Trossard
Brighton and Hove
11.393.000
vs. Everton

Trossard har skudt på mål hele 21 gange i de seneste seks kampe. Det tangeres kun af Mohamed Salah. For Trossard har det resulteret i to mål, men der er potentiale til mere i denne runde mod Leeds.

Kaptajnen
Mohamed Salah
Liverpool
11.271.000
vs. Saints

Premier Leagues topscorer mål på xG og faktiske scoringer er det indlysende kaptajnvalg hjemme mod Southampton. I de seneste fire hjemmekampe mod ‘Saints’ har Salah scoret fem gange.

Fællesholdet

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *