Klubhusets dom: Man City slutter med et brag

Søndag gælder det sidste runde af Premier Manager Forår! Dermed er det også sidste chance for at sætte slutspurten ind. Klubhuset er endnu engang klar med inspiration til dit managerhold.

Søndag klokken 17 og små to timer frem skal Premier League og dermed Premier Manager afgøres! Vi managerspillere bliver derfor forkælet med alle startopstillinger inden rundestart. En luksus, som særligt bliver relevant forud for Manchester City’s hjemmekamp mod bundproppen Norwich. Det vækker naturligvis Klubhusets interesse. Hør deres sidste optakt til managerspillet baseret på Premier League.

Storsejr i vente for detroniserede mestre

Norwich har for alvor tabt pusten, da de opgav håbet om overlevelse i den bedste engelske række. Siden genopstarten er det blevet til otte nederlag og hele 18 indkasserede mål. Det tegner sig derfor til en sand opvisning for hjemeholdet, når Norwich kommer på besøg i weekenden. Manchester City har allerede leverede flere storsejre efter genopstarten og for City-spillerne er kampen mod Norwich sidste chance for at imponere Pep Guradiola inden Champions League skal afvikles i midten af august. Derudover har Raheem Sterling & Kevin de Bruyne personlige motiver i at levere en pragtkamp. Sterling kan fortsat nå at blive topscorer, mens Kevin de Bruyne er sølle én assist fra at tangere assistrekorden i Premier League. Og mon ikke også David Silva er opsat på at slutte City-karrieren godt af? Der er således nok at muligheder at overvejer til den kommende runde i Premier Manager.

Den billige
Junior Stanislas
Bournemouth
6.523.000
vs. Manchester City

“Bournemouth skal bruge en sejr, hvis de skal redde sig. Den skal de levere mod formsvage Everton, der ikke har noget at spille for og desuden mangler deres to normale midtstoppere. Stanislas har dermed gode muligheder for at komme på tavlen, hvilket han allerede har været to gange i de seneste fem kampe” – Frederik Ingemann

Den frække
Danny Ings
Southampton
9.098.000
vs. Aston Villa

“Southampton har været i fin form og møder i den kommende runde Sheffield United i en kamp uden den store betydning. Det burde gøre det til en løssluppen og målrig kamp. Danny Ings er sølle to mål fra topscorertitlen, så mon ikke Southampton er opsatte på at spille Ings i himlen?” – Frederik Ingemann

Kapajnen
Raheem Sterling
Man City
10.872.000
vs. Norwich

“Med fem mål i sine seneste to kampe fra start kan Sterling komme til at gøre rigtig ondt på magtesløse Norwich. Sterling har endda en spinkel chance for en topscorertitlen, som han jagter” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Du kan høre alle anbefalingerne i podcasten her

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *