Klubhusets dom: Stor værdi i London-klubber

Liverpool er blevet mestre, men Premier League forsætter ufortrødent. Det samme gør managerspillet, hvor det er blevet tid til 11. runde af Premier Manager. Hør Klubhusets anbefalinger til runden her.

Det tætpakkede kampprogram tillader ingen hvile til managerspillere. 11. runde af managerspillet baseret på Premier League begynder lørdag, og skal man tro Klubhuset, er det fortsat Manchester United og Wolves, som tilbyder mest værdi på længere sigt. I denne runde er der dog stor værdi at finde i Chelsea, Tottenham & Arsenal. Her er optakten til den kommende runde i Premier Manager.

Billige Gooners mod bundproppen

Særligt Arsenal byder sig til i den kommende runde, mener Klubhuset. Klubben møder Norwich, der efterhånden ligner en stensikker nedrykker, samtidigt med at Arsenals startopstilling er sprængfyldt med X-Faktor til en billig pris, der holder transfergebyret nede – i alle kæder. Klubhuset har især øje på Rob Holding (2.077.000), Joe Willock (2.683,000) & Edwatd Nketiah (2,398.000) i henholdvis forsvaret, midtbanen og angrebet.

Rundens tre skarpe

Den billige
Rob Holding
Arsenal
2.077.000
vs. Norwich

“David Luiz er fortsat ude med karantæne og Mari Villar er langtidsskadet, så Holding er garanteret en plads i Arsenals midterforsvar, når Norwich – der kun har scoret én gang i de seneste syv kampe – kommer på besøg” – Frederik Ingemann.

Den frække
Steven Bergwijn
Tottenham
5.723.000
vs. Arsenal

“Bergwijn blev sparet senest, men er tilbage i startopstillingen i denne runde. Det er blevet til tre mål i hollænderens blot syv kampe i klubben, og nu venter Sheffield Untid, der tilmed synes at være gået helt i stå” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptajnen
Anthony Martial
Man United
6.722.000
vs. Brighton

“Sidste rundes hattrickhelt Martial er naturligvis det nemme valg, men hans evne til at søge de rigtige positioner senest var så fremragende, at franskmanden burde komme på måltavlen igen i denne runde mod Brighton” – Frederik Ingemann

Du kan finde alle anbefalingerne i podcasten her:

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *