Klubhusets overraskende kaptajnvalg i svær runde

Ronaldo, Lukaku og Salah er populære køb til 5. runde i Premier Manager, men Klubhuset søger andre græsgange. Hør deres optakt til managerspillet her.

Premier Managers dyreste spillere levede op til deres prisskilt i seneste runde. Kigger man på trendlisten til 5. runde i managerspillet baseret på Premier League, er der tiltro til, at de vil gøre det igen. Klubhuset ser nærmere på Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah, Romelu Lukaku med flere i deres optakt her. Hør også eksperternes anbefalinger i det billigere prisleje.

Leeds ligeledes?

I seneste runde af Premier Manager fik Wolverhampton rettet op på en skuffende sæsonstart med deres første sejr. Til 5. runde i managerspillet kan turen være kommet til Leeds. Sådan lyder vurderingen fra Klubhuset.

Leeds har i sæsonens første fire kampe blot fået én point, men tre af kampene har været imod United, Liverpool og Everton som lige nu deler førstepladsen med Chelsea. De kommende opgør er straks mere fordelagtige. Så måske bør du overveje Raphinha eller Patrick Bamford? Du kan høre Klubhusets analyse her,

Klubhusets tre skarpe

Den billige
Max Kilmann
Wolves
2.024.000
vs. vs, Brenfort

“Kilman er lige så billig som han er oplagt. Med Wolves’ fremragende kampprogram er der ingen vej udenom. Samtidig frigiver han budgettet til de dyre angribere” – Frederik Ingemann.

Den frække
Romelu Lukaku
Chelsea
9.503.000
vs. Tottenham

“Er det frækt at vælge brandvarme Lukaku? Det er det, hvis kampprogram indbyder til at vente. Belgieren har scoret tre mål på 2,5xG og møder i denne runde Tottenham, men rivalerne synes i opløsning. Derudover bliver Lukaku næsten en must fra runde 7 alligevel” – Andreas Vidførle.

Kaptajnen
Sadio Mané
Liverpool
7.960.000
vs. Crystal Palace

“Mens Salah, Ronaldo og Lukaku løber med spotlyset, peger de underlæggende tal på Mané. Efter fire runder står Liverpool-spilleren noteret for 3,45 xG, hvilket er flest af alle. Heldet har dog hidtil ikke været med Mané, der blot har nettet to gange. Derfor går han under radaren” – Frederik Ingemann

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Fællesholdet

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *