Klubhusets råd til slutspurten: Kig mod Burnley

Mandag starter 16. runde af Premier Manager Efterår. Klubhuset er klar med deres tips til den kommende runde i managerspillet.

Mandag tager Premier Manager fat på endnu et kapitel i det tætpakket juleprogram, når 16. runde af managerspilet løber af stablen.

Klubhuset tager en pause fra julens goder og har indfundet sig foran mikrofonerne. Lyt med, når de ser nærmere på den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Bundsolide Burnley?

Burnley kan i de sidste to runder af Premier Manager se frem til hjemmekampe mod Fulham og Sheffield United, der begge er blandt ligaens mindst scorende hold. Det er lovende for Burnley-defensiven, der har holdt buret rent i fire af de seneste otte kampe.

Klubhusets anbefalinger

Til julerunden – og den næstsidste runde i managerspillet baseret på Premier League – har Klubhusets samlet tre af de skarpeste anbefalinger.

Den billige
Gabriel Martinelli
Arsenal
4.844.000
vs. Wolverhampton

“Arsenal fik en sjælden oprejsning senest med sejren over Chelsea, hvor Martinelli gjorde en fin figur med fire afslutninger og 0,32 xG. Ovenpå den præstation er der grund til at tro, at Arteta giver genvalg” – Frederik Ingemann.

Den frække
Chris Wood
Burnley
9.291.000
vs. Brentford

“Burnley går to gode runder i møde, hvilket burde give Chris Wood rig mulighed for at profitere fra de seneste kampes målfarlighed. 1,8 xG er det blevet til over de seneste to kampe for angriberen, der præsterede 14 mål i fjor” – Frederik Ingemann.

Kaptajnen
Harry Kane
Tottenham
10.471.000
vs. Fulham

“Tottenham slutter managerspillet af med to suveræne kampe startende med Fulham, som Kane har scoret fem mål imod på blot tre kampe” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *