Klubshuset inviterer: Nytårskur på paladset

Næste etape i Premier Leagues jule- og nytårsprogram starter tirsdag. Klubhuset ser nærmere på 20. runde i Premier Manager.

Med julens fristelser (og anstrengelser) bag os er det tid til at resignere på langs i sofaen. Her kan vi altid regne med, at Premier League leverer underholdningen. I år er ingen undtagelse. Derfor har Klubhuset rejst sig fra julebordet og er atter tilbage i din øregang med tips og anbefalinger til Premier Manager.

Til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League kaster Ingemann og Vidførle deres kærlighed over blandt andre Evertons evergreens og et palads hærget af Covid-19. Forklaringen følger i podcasten.

Prygl til prygelknaberne

Det er velkendt, at budgettet sjældent rækker til alle Premiers Managers mest indbringende spillere. Derfor må man kigge andre veje for at få pengene til at række. Eksempelvis mod de midterklubber som får fornøjelsen af ligaens bundpropper.

I 20. runde af Premier Manager tilfalder den ære Everton og Crystal Palace. Det er naturligvis ikke gået Klubhusets næse forbi. Derfor falder snakken atter på nogle af Ingemann og Vidførles favoritter som Conor Gallagher, Abdoulaye Doucoure og muligvis en skadesfri Dominic Calvert-Lewin.

Hør mere i podcasten her, som grundet den travle periode er blevet holdt kort, så managerspil og familielivet ikke konflikter.

Klubhusets anbefalinger

Vi har udvalgt tre af podcastens anbefalinger her.

Den billige
Anthony Gordon
Everton
2.039.000
vs. Newcastle

Skader i offensiven har tvunget Everton til at give mindre erfarne spillere chancen. Blandt andre Gordon, som er startet fire af de foregående seks kampe på venstrekanten. Senest med en assist mod Chelsea.

Den frække
Odsonne Edouard
Palace
4.146.000
vs. Norwich

Edouard har scoret tre gange i 15 kampe for Palace, men ikke i nogen af de seneste 10 kampe. Umiddelbart ikke lovende, men i de seneste to hjemmekampe har angriberen præsteret syv afslutninger og 1,2 xG mod bedre hold end Norwich. Så der er grund til optimisme.

Kaptajnen
Cristiano Ronaldo
United
10.619.000
vs. Burnley

Ronaldo har forud for kampene mod Newcastle og Burnley scoret tre mål og præsteret 3,4 xG i tre kampe i december. Med så favorable modstandere bør den profilerede portugiser udbygge den fine statistik.

La Liga Manager starter 31. december

Normalt er januar ensbetydende nye managerspil, men i La Liga Manager kan du allerede nytårsaftensdag tage forskud på glæderne i 2022. Klubhuset har sammen med TV2’s fodboldekspert og tidligere vinder af managerspillet, Mads Junker, set nærmere på de mest interessante spillere.

Se deres optakt til La Liga Manager her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *