Kronprinsen af xG: Patrick Schick

Ingen over og ingen ved siden af Lewandowski. Men tager man den legendariske målskytte ud af Bundesligaen, så er den høje tjekke manden med gennemsnitligt flest expected goals pr. minut han spiller.

Det blev igen til en fremgang for Vidførles 11 på +61 placeringer. Vidførles 11 er nu placeret som nr. 254. Augsburg leverede som forudsagt. Corona blandt Augsburg profilerne gjorde, at Vidførles 11 alligevel ikke fik Augsburgspillere ind.

I den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligaen, skal de tre store “Torjägers” i aktion, når både Håland, Schick er tilbage fra skader.

Kronprinsen Schick er tilbage

Efter en længere skadesperiode er den høje tjekkiske angriber Patrick Schick tilbage for Leverkusen – det er ihvertfald meldingerne i skrivende stund. Har man brug for at satse med seks runder tilbage, så kan et køb af Patrick Schick være vejen frem. Men tjek lige Leverkusens forventede startopstilling inden du bruger 10 mio på tjekken.

Schick har scoret 20 mål i 21 Bundesligakampe i denne sæson, og han har en xG90 på hele 0,87. Det er kun overgået af Lewandowski. Schick er med sine 9.748.000 en dyr herre, men han har også potentialet til at blive en glimrende investering. Leverkusens program i de sidste seks runder byder kun på en virkelig svær kamp, idet man i næste runde tager imod RB Leipzig.

Skal Schick ind på holdet kan det være en god idé at kigge mod FC Kölns billige forsvar.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Jordan Beyer
Mönchengladbach
2.705.000
vs. Greuther Fürth

Jordan Beyer er startet inde i Mönchengladbachs seneste tre kampe. Det er blevet til to sejre og et 1-1 resultat, hvilket også var det eneste mål som Gladbach har lukket ind i de sidste tre runder af Bundesligaen. I de næste to runder er Gladbach favoritter, når de tager til Fürth og spiller hjemme mod Köln i lokalopgøret.

Den oversete
Giovanni Reyna
Borussia Dortmund
4.663.000
vs. Wolfsburg

Giovanni Reyna har været ude med en skade i det meste af sæsonen og en af sidste sæsons store profiler bliver kørt langsomt ind på Dortmund-holdet igen. Giovanni Reyna har kun spillet 429 minutter i sæsonen, men har scoret to mål og lavet en assist, og hans xG90 og xA90 er på flotte 0,36 og 0,41.

One round wonder
Lukas Nmecha
Wolfsburg
3.965.000
vs. Arminia Bielefeld

Wolfsburg er blandt rundens store favoritter og til en enkelt runde er Lukas Nmecha et godt køb. Wolfsburg-angriberen har været skadet, men han er tilbage og med 6 mål på ca. 1100 minutters fodbold er han Wolfsburgs farligste mand. Hans xG90 er på 0,48 svarende til en scoring i hver anden kamp, og han har da også været tæt på mål i de sidste kampe.

Vidførles 11 udvalgte til 12. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *