Kvindefodbold-ekspert og manager-vinder afslører start 11’eren til EM

Hvem er bedre til at guide dig til EM Manager 2022 end vært på kvindefodbold-podcasten og tidligere vinder af Premier Manager, Verner Bager. Se hvem han starter med i England.

Slutrunder er noget helt særligt indenfor managerspil. Der er kun 6 runder, så du er på den ene side nødt til at holde antallet af handler nede, så du ikke bruger unødvendige gebyrer på spillerhandler, og på den anden side, så er du nødt til at maksimere sandsynligheden for at din kaptajn pinger ud. 

Verner Bager har valgt spillere og sat managerholdet til EM 2022 for kvinder ud fra tre principper.

Ram hattricket

Amalie Bremer og Verner Bager er værter på Kvindefodboldpodcasten

Det er to hold, der har rimelige chancer for en storsejr i første runde. Spanien og Norge. Spanien møder Finland. Et velstruktureret og fysisk stærkt hold, der i sidste træningskamp tabte 5-1 til Japan. Japans pasningsspil er det nærmeste man kommer Spaniens, så der er en risiko for at Finland løber ind i en øretæve. Derfor har jeg valgt intet mindre end verdens bedste midtbanespiller Alexia Putellas, selv om hun koster 8 millioner kroner. Hun scorer fra distancen, hun har masser af løb ind i feltet til medløb, cutback og hovedstød. Plus hun skyder straffe. 

Det klart dårligste hold til EM er Nordirland. Et hold bestående mest af amatører, som det nordirske fodboldforbund har købt fri og sendt i træningslejr siden nytår. Men det skjuler ikke sandheden om at kvaliteten er meget lav og de er ankommet på et mirakel. I første kamp møder de Norge, der har Ada Hegerberg med igen efter 5 års selvvalgt eksil. Hun er en boksspiller i verdensklasse og jeg kan sagtens se hende gå amok mod de stakkels nordirere.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.334.000
1. Bethany Mead
England W
8.834.000
1.047.000
2. Alexandra Popp
Germany W
6.047.000
866.000
3. Lucy Bronze
England W
4.866.000
Holdet.dk

Udnyt åbningskampen

England åbner mesterskaberne mod Østrig, så vi kender Englands hold før starten på første runde, og kan derfor bytte rundt, hvis der er Covid, skader eller træneren får lov til at ryste posen. Jeg har valgt Earps i målet. Super dygtig målmand, der er sikker starter. Hun er flankeret af Lucy Bronze, Leah Williamson og Beth Mead. Bronze er en af verdens allerbedste offensive backs og lige skiftet til Barcelona. 

Williamson er holdets kaptajn. Først på holdet og med en god afslutningsfod, der er dog en lille risiko for at hun starter i midterforsvaret og så bør hun skiftes ud. Helt fremme på højre kant ligger Mead. Mega farlig angriber fra Arsenal i forrygende form og med chance for at den sædvanlige højre kant udskiftes med 9’er positionen.

Find billige kvalitetsspillere

Frankrigs forsvarsspillere er prissat meget venligt. Eve Perisset, Sandy Baltimore og Selma Bacha går alle for 2,5 millioner kroner. Perisset og Bacha har størst chance for at spille mere end de 60 min, der udløser bonus, hvis nullet holdes. Baltimore er oftest indskiftningsspiller til gengæld er hun wing. Lucia Garcia Cordoba ligner lige nu det bedste bud på en højre kant, og starter hun inde er hul rigeligt alle pengene værd. Min sidste spiller er svenskeren Johanna Rytting Kaneryd, som jeg tror har slået Sofie Jakobsen af som højre kant med et mål og en fremragende præstation mod Brasilien, hvor Jakobsen faldt helt igennem.

Start 11’eren

Verner Bagers hold hedder Le femmine di lupo d’or

Hør kvindefodboldpodcasten’s optakt til EM 2022:

Verner Bager er vært på Kvindefodboldpodcasten og tidligere vinder af Premier Manager på holdet.dk.  Kvindefodboldpodcasten tager med landsholdet til London og dækker alle runder af EM i podcasten.

Du kan finde podcasten, hvor du plejer at hente podcasts eller finde den lige her https://linktr.ee/kvindefodboldpodcasten

Du kan høre flere manager-tips hos Klubhuset.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • Allan Bankovic6. juli 2022 kl. 21:43

  Ja det godt i opfordrer folk til at smide Putellas på holdet når hun ikke er med ved EM 🤬

  • Jens Poulsen7. juli 2022 kl. 8:53

   Hej Allan,
   Det har du ret i. Artiklen blev skrevet inden Putellas blev dømt ude af EM, så håber du gik uden om hende.
   Mvh Jens, Holdet.dk

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *