La Liga eksperter afslører start 11’eren

Podcasten Lyden af La Liga går i dybden med forårets managerspil, og finder frem til 11 mand i deres samlede mandskab.

Nytårsaftensdag kl. 16.30 skyder vi La Liga Manager – Forår 2022 i gang – og det bliver med et festfyrværkeri af gode managertips fra podcasten Lyden af La Liga. 

De to erfarne La Liga eksperter Paulo Chichon og Jonas Knudsen tager grundigt fat i spillerlisten i La Liga Manager og finder frem til nedenstående 11 spillere på deres fælles Lyden af La Liga-hold. 

Du kan høre analysen – og endnu flere spillertips –  i podcasten herunder (manager-afsnittet starter ved ca. 45 min.)

Lyden af La Liga’s hold

Målmand
Diego Lopez
Espanyol
4.059.000
vs. Elche CF

Han er den målmand med flest redning i efteråret, og selvom han er godt oppe i årene, så leverer han stabilt for Espanyol. Han koster kun 3 mio. og var den 7. Bedste målmand i efterårsspillet.

Forsvar
Pablo Maffeo
Mallorca
2.954.000
vs. Levante

Han kommer buldrende op af kanten og leverer stærke offensive egenskaber. Han har allerede leveret et mål og en assist i denne sæson, og det ser ud til, at han har vundet back-pladsen hos Mallorca – og står til kun 3 mio.

Forsvar
Aleix Vidal
Espanyol
3.034.000
vs. Elche CF

En yderst offensiv back til 3 mio. er godt givet ud. Han er hurtig på kanten og står ofte med som wing hos Espanyol. Han er en no-brainer.

Forsvar
David Garcia Zubiria
Osasuna
2.968.000
vs. Cadiz CF

Han har scoret tre mål i sæsonen og Osasuna er stærke defensive. Han har karantæne i første kamp og en tendens til gulekort, men med clean sheet potentiale og et prisskilt på kun 3 mio. giver han plads til de dyre angribere.

Forsvar
Inigo Lekue
Athletic Bilbao
2.495.000
vs. Alaves

Sidste plads i forsvaret stod mellem Fran Garcia fra Vallecaon (3 mio.) og Inigo Lekue. Sidstnævnte har lavet to assists og koster en halv mio. mindre, så selvom han kan blive overhalet i start 11’eren, så starter de med Bilbao-backen.

Midtbane
Guido Rodriguez
Betis
2.995.000
vs. Rayo Vallecano

Han er styrende midtbane og har indkasseret fem gule kort, men har også lavet to assist – og han spiller for et sprudlende Betis-mandskab. Prisen taget i betragtning, så skal han på midten.

Midtbane
Lucas Ocampos
Sevilla FC
5.217.000
vs. Getafe

Han er yderst populær hos Sevillas fans, og inde i en god stime – og sidst men ikke mindst, så spiller han oftere angriber end på midtbanen. Fire mål og en assist blev det til i efteråret.

Midtbane
Pablo Gavi
FC Barcelona
2.995.000
vs. Granada

Han er en ung, alsidig spiller, som er trådt op i hierarkiet efter skader til nøglespillere hos Barcelona. Han leverede 1 mål og 2 assist i de sidste to runder af efteråret og koster kun 3 mio.

Angriber
Oscar Trejo
Rayo Vallecano
2.992.000
vs. Betis

Billig spiller som godt nok ligger lidt dybere på banen, men bidrager med mange assist. Han lavede flest (8) i efterårets managerspil – og leverede samtidig 3 mål – og koster kun 3 mio.

Angriber
Gerard Moreno
Villarreal
8.282.000
vs. Atletico Madrid

Han er er kommet tilbage fra skade og viser straks storform. Han scorede fem mål i de sidste tre kampe i efteråret, og tager han den form med, så er han at finde på samtlige hold i forårets managerspil.

Angriber
Karim Benzema
Real Madrid
11.984.000
vs. Valencia CF

Benzema er første mand på holdkortet. Det kan godt være at han er dyr, men han levererede flest mål og næstflest assist i efteråret. Han vil være mere stabil end Vinicius Jr. – og så skal han have anførerbindet.

I hele foråret 2022 kan du høre Lyden af La Liga’s optakter til La Liga Manager.

Top 3: køb
Handel lukker om:
22
1. Eric Garcia
Girona FC
5.047.000
20
2. Artem Dovbyk
Girona FC
9.548.000
18
3. Ivan Martin Nunez
Girona FC
5.833.000
-16
1. Isco
Betis
5.739.000
-15
2. Miguel Gutierrez
Girona FC
5.723.000
-14
3. Sokratis Papastathopoulos
Betis
2.269.000
Skift ud

Start 11’eren

 

Lidt om Lyden af La Liga

Lyden af La Liga er en podcast om spansk fodbold med to cand.mag’er i spansk, der er ekstremt (fodbold)forelskede i Spanien. Vi formidler La Liga med et bredt fokus, sagligt og fagligt og med fokus på de store og små historier, der gør spansk fodbold til verdens bedste.

Paulo Augusto Chichon har som navnet antyder spanske aner. Min passion for spansk fodbold startede ved Zidanes skifte til La Liga, men med tiden er interessen for de små historier vokset meget. Har stor erfaring i managerspillet, uden imponerende resultater og som regel med et ikke-forpligtende engagement. Efter pæn succes i efteråret er jeg fuldt motiveret til at gå efter guldet i La Liga-spillet. 

Jonas Knudsen er cand.mag. i spansk og historie og arbejder som redaktør på Byens Forlag, hvor han blandt andet har været med til at udgive ‘Halvguderne’ og ‘Den unikke klub’. Blev grebet af spansk fodbold og dets enorme kontraster og temperament, da Luis Figo skiftede fra FC Barcelona til Real Madrid. Har spillet managerspil på Holdet.dk, så længe han kan huske, men har endnu ikke vundet et spil. Iveren efter at finde de gode navne, som ingen andre har på holdet, får ham ofte til at glemme at købe den største pointsluger som anfører.

Paulo Augusto Chichon & Jonas Knudsen

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *