La Liga Lynholdet søndag byder på 10 kampe – samtidig!

Alle 10 kampe i La Liga starter samtidig kl. 18.30, så der er max spænding og masser af dongs. Få her de 5 billige spillere, der giver dig plads til mesterskabskandidaterne.

Kampene om mesterskabet går ind i sin sidste fase, og selvom du ikke følger meget med i La Liga, så har du helt sikkert styr på Barcelona, Athletico Madrid, Real madrid og nok også Sevilla. Hvem du foretrækker fra de klubber lader jeg være helt op til dig, og i stedet kommer der længere nede i denne optakt forslag til 5 billige spillere, som kan give dig plads til Messi, Benzema eller Athletico Madrids forsvar.

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i denne sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
SL Fredagsbold - 100 kr.Fredag kl. 17.30
SL Runde 5 - 100 kr.Fredag kl. 17.30
BL Runde 1 - 100 kr.Fredag kl. 20.30
LL Runde 1 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Runde 1 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 19.30
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndags kl. 17.30

Giro d’Italia 8. & 9. etape

Italiens største cykelløb er i gang, og hver dag kan der sættes hold til etaperne på Lynholdet.

Lørdag venter der en kuperet udgave af giroens 8. etape, når turen går fra Foggia til Guardia Sanframondi.

Men søndagens Lynhold er den helt store dag, når den første rigtige bjergetape bliver skudt igang. Her er der garanteret spænding hele vejen når klassementsrytterne udfordrer hinanden.

Du kan læse etape-optakter til Giro’en her.

5 billige spillere til La Liga Lynholdet søndag

Skal du have råd til de store stjerner – og det skal du selvfølgelig – så er nedenstående 5 spillere glimrende til at skabe luft i budgettet:

Forsvarsspiller
Jose Luis gaya
Valencia
3.000.000
vs. Eibar

Valencia spiller ikke for noget, men har ikke tabte hjemme i 2021. Gaya har været en af holdets bedste med 1 mål og 7 assists i sæsonen. Kampen er dog ikke let for Eibar er godt kørende og skal vinde for at undgå nedrykning.

Forsvarsspiller
Andoni Gorosabel
Real Sociadad
3.500.000
vs. Valladolid

Sociadad kæmper for at holde fast i sin 5. plads, der giver adgang til næste sæsons Europa League. I den anden ende af tabellen kæmper Valladolid for at undgå nedrykning. Det bliver en drabelig kamp, men der bør være klasseforskel.

Forsvarsspiller
Djené
Getafe
3.500.000
vs. Levante

Getafe skal vinde for at komme ud af nedrykningsfaren. Hvis det skal lykkes skal Getafe gøre det de er bedst til – at lukke af defensivt. Det er ikke mange mål de lukker ind, men ofte er én scoring for modstanderen nok til en sejr, hvorfor Getafe ligger hvor de gør.

Midtbanespiller
Luis Rioja
Alaves
3.500.000
vs. Granada

Alaves kæmper også for at undgå nedrykning. De er dog næsten sikret overlevelse efter Rioja i sidste runde både scorede og lavede en assist i Alaves 2-0 sejr. Venstre kanten vil igen fører an hjemme mod Granada, som ikke har noget at spille for.

Angriber
Borje Iglesias
Real Betis
4.000.000
vs. Huesca

Betis kæmper for at holde fast i deres Europa League givende 6. plads mens Huesca kæmper for at blive i rækken. Det bliver et drama og tæt opgør, hvor Iglesias på toppen for Bilbao fås til kun 4 mio på trods af hans 9 La Liga mål i sæsonen.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *