La Liga Manager: Dobbeltrunde til Barca & Real

Barcelona og Real Madrid er oplagte kandidater til runde 5. En dobbeltrunde til nr. 1 og nr. 2 er guf for alle managers, men se her hvem eksperterne peger på af tre anbefalinger til runde 5.

Der venter en klassisk dobbeltrunde, hvor alle de managers, som beholdte Barcelona og Real Madrid spillere på holdet kan se frem til en gevinst.

På grund af Super Copa tidligere på måneden, så var giganterne ikke at finde i runde 3. Nu er de så tilbage med en dobbeltrunde i runde 5, hvor Barcelona skal en tur til Girona (U) og Betis (U) – og Real Madrid tager imod Real Sociedad (H) og Valencia (H).

Det er selvfølgelig ikke de nemmeste kampe, men hvis du kan få dine spillere i aktion to gange på en runde i La Liga Manager, så er det værd at tage med.

Her er de tre spillere, som La Liga podcasten – Lyden af La Liga – anbefaler til runde 5.

Tre spillertips til runde 5

Bassegaranti
Karim Benzema
Real Madrid
10.712.000
vs. Valencia CF

Real Madrid spiller to kampe denne runde. Selvom det er to svære kampe, er det værd at satse på dobbeltgevinst. Det sikreste kort er og bliver Benzema. Selvom han ikke er helt på toppen, er han fortsat Real Madrids eneste sikre garant for mål. Så ind med Benzema – og gør ham også til anfører, mens Lewandowski afsoner sin sidste karantænedag.

Ivan Løvehjerte
Ivan Rakitic
Sevilla FC
3.447.000
vs. FC Barcelona

Mens Sevilla stadig kæmper med at finde takterne, kæmper de utvivlsomt til sidste blodsdråbe. På resultatsiden er der positive vinde at spore, og med en kamp mod ligaens bundprop Elche, kan man med nogenlunde ro i maven smide små 3,3 millioner kroner for foregangsmand – og straffeskytte – Rakitic, der bærer Sevilla lige nu.

Driblekongen
Samuel Chukwueze
Villarreal
3.846.000
vs. Elche CF

Villarreal er det formstærkeste hold næst efter FC Barcelona og Real Sociedad lige nu. En hjemmekamp mod Rayo sætter ikke en stopper for det. Et billigt sats kunne være Chukwueze, der gør enhver modstanderback svimmel. Sats på ham, lige når han får hul på oplægs-/målbylden, og en kæmpe potentiel belønning venter dig. Jeg tager chancen nu.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hør seneste episode af Lyden af La Liga:

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *