La Liga: Ramos og Villareal er uundværlige

Andreas Vidførle fra Klubhuset varmer op til La Liga i både managerspillet på Holdet.dk og de daglige managerspil på Lynholdet.dk.

Lørdag kl. 16.00 starter Villareal og Eibar 2. runde af La Liga. Det betyder både rundestart i La Liga Manager, men også start på rundespillet i “LL Runde 2 – 100 kr.”. Fælles for begge spil er at de dækker alle 7 kampe i runde 2, men hvor det i La Liga Manager på Holdet.dk gælder det lange seje træk frem til jul, så belønnes man kontant for at ramme en god runde 2 i Lynholdets rundespil.

Ramos og Real Madrid er tilbage

I første runde af La Liga sad mestrene fra Real Madrid over. De er dog tilbage nu og tager på en svær udebanetur til Sociadad. Selvtilliden bør dog være i top hos Real Madrid, da man i begyndelsen af ugen spillede træningskamp mod bysbørnene fra Getafe og slog dem med tenniscifrene 6-0.

De 4 af målene blev sat ind af Benzema. Imens Ramos igen fandt vej til målet. Sergio Ramos er et “must-have” i begge spiltyper, mens Benzema grundet hans dyre pris godt kan vente lidt med at komme ind på dit managerhold. Skønt hans målform ikke har været bedre i flere år.

Villareal skal bruge 3 point

Resultatmæssigt skuffede Villareal i sidste uge. De spillede hjemme mod oprykkerne fra Huesca, men det blev desværre kun til et skuffende 1-1 resultat, selvom der blev skabt masser af chancer. Denne gang skal Villareal dog have 3 point, når de får besøg af et yderst tandløst Eibar hold.

Spillere som Moreno og Alcacer er næsten selvskrevne i begge spil, mens både forsvarsspillere som Torres og Pedreza og midtbaneprofiler som Parejo og Chukwueze er attraktive køb.

Tre spillertips til runde 2

Målmand
Andres Fernandez
Huesca
5.500.000
vs. Cadiz

Cadiz får det utrolig svært i La Liga. Det blev til 0-2 hjemme mod Osasuna, og deres trup er slet ikke gearet til La Liga De har forgæves forsøgt at skille sig af med store dele af truppen for at kunne financiere købet af nogle mere rutinerede profiler, der kunne sikre dem overlevelse i La Liga – men uden held.

Midtbane
Lee Kang-Inn
Valencia
3.500.000
vs. Celta Vigo

Den unge sydkoreanske spiller lagde op til to mål i første runde og fra sin plads på den offensive midtbane, vil det helt sikkert bliver til flere – og også mål med tiden. Celta Vigo er gode defensivt, men kommer der mål til Valencia vil Kang-Inn være impliceret.

Midtbane
Ruben Garcias Canales
Osasuna
2.500.000
vs. Getafe

Normalt ville jeg ikke anbefale en spiller fra et af La Ligas bundhold ude mod Getafe, men Getafes resultat (red. 0-6) mod Real Madrid var rystende. Læg der til at Ruben Garcia er billig og scorede en rigtig god kasse i sidste udekamp mod Cadiz – og så står han som midt, men spiller angriber.


*priserne er i Lynholdet-spillet

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *