La Liga: Salvador er din frelser

Lyden af La Liga kigger nærmere på slutspurten i managerspillet – og kommer her med fire spillertips til de næste to runder.

Lyden af La Liga går i studiet mandag – og varmer op til resten af ugen med spansk fodbold. Dette indebærer også at de til tredje og næstsidste runde i managerspillet La Liga har fundet frem til fire spillere. Så disse fire anbefalinger gælder både til midtuge-runden og weekenden.

Fire spillertips til La Liga

Frelseren 1
Roger Marti Salvador
Levante
5.489.000
vs. Rayo Vallecano

Levante skal bruge et mirakel – og de går efter det. I denne uge møder de Real Madrid (U) og Alavés. Der skal to sejre til, og når det for alvor spidser til i slutningen af sæsonerne, er det ofte de rutinerede kræfter, der slår til. Vi anbefaler derfor at erhverve sig Roger Marti, som før har vist sine evner foran målet når det rigtig gælder.

Frelseren 2
Jorge Molina
Granada
4.497.000
vs. Espanyol

Jorge Molina, eller Jørgen Mølle, blev skiftet ind fra bænken i kampen mod Mallorca. Med sig på banen tog han to oplæg og to scoringer. Imponerende af den 40-årige angrebsveteran! Ligesom Roger Martí i Levante, kan han være nøglen til, at Granada hæver sig over dyndet, når de skal fortsætte de gode takter mod Athletic Club og Real Betis.

Mirakelmageren
Rodrygo
Real Madrid
5.443.000
vs. Levante

Rodrygo Goes all the way. Først sikrede han mesterskabet definitivt mod Espanyol, og så ledte han mirakelcomebacket mod Manchester City. De kommende uger skal Rodrygo bruge på at overbevise Carlo Ancelotti om, at han skal starte inde i Champions League-finalen, og det forudsiger vi, at han kommer til at gøre ved at fortsætte målstimen i La Liga.

Moreno-erstatningen
Boulaye Dia
Villarreal
3.998.000
vs. FC Barcelona

Villarreal spillede Sevilla ud på kryds og tværs, men måtte nøjes med uafgjort. Derfor spidser det for alvor til, hvis de skal med i Europa. Spillet er der, så vi forudsiger sejr mod først Rayo og siden Real Sociedad. I Morenos fravær kunne målene meget vel komme fra Boulaye Dia, som kæmper for en mere central rolle næste sæson.

Hør seneste episode af Lyden af La Liga herunder.

Hvis du har brug for flere tips, så kan du læse mere om La Liga Manager her.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *