La Liga søndagsspillet med en gigantisk must have

Der venter 5 kampe i La Liga Lynholdets søndagsspil, og en spiller er ikke til at komme uden om. Og så ses der nærmere på lørdagens Premier League lynhold, hvor 4 Chelsea er en nødvendighed.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 11 i Bundesligaen og Premier League og runde 12Conor Gallagher i Serie A og La Liga. 

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

 

Premier League Lørdagsbold – 100 kr.

De 4 Chelsea spillere man skal eje

Kl. 13.30 starter Lynholdet lørdag når Manchester United og Manchester City mødes. Men i forhold til Lynholdet er det nok Chelseas opgør mod Burnley, der har den største interesse. For Vidførle er der ingen tvivl om at både Chilwell og Reece James skal ejes til den kommende runde, og så er det også svært at komme uden om Hakim Ziyech til weekendens kamp. Den sidste Chelsea spiller Vidførle foretrækker er Callum Hudson-Odoi, der leverer hver gang han blivervist tillid af træner Thomas Tuchel.

Den billige
Conor Gallagher
Crystal Palace
4.744.000
vs. West Ham

Unge Gallagher er delt topscorer i Crystal Palace med 3 scoringer og samtidig fører han også assist-listen med 2 oplæg. Conor Gallagher ligger med en xG90 på 0,39 svarende til en angriber og med en xA90 på 0,25. Samtidig er Gallagher blandt de billigste midtbanespillere med sin lave pris.

Vidførles fidus
Leandro Trossard
Brighton
5.591.000
vs. Watford

Brighton har igen gang i en rigtig fin sæson, og særligt offensivt er de til tider sprudlende. Dirigentstokken i Brightons angreb svinges typisk af Trossard, der med 2 mål i sæsonen og 1 assist er manden tingene ofte kommer fra. Han ligger på en xG90 på 0,18, men i en kamp mod Newcastle er der gode muligheder for en endnu højere xG.

Must have
Ben Chilwell
Chelsea
4.281.000
vs. Real Madrid

Målmaskinen Chilwell sad over i Champions League kampen mod Malmø og må forventes igen at indtage venstre backen – en position, hvor han har scoret 3 mål i de seneste 4 kampe. Alternativet er Reece James, der ligeledes er svær at komme uden om til lørdagens Premier League lynhold.

La Liga Søndagsbold – 100 kr.

4 tætte opgør og en sikker Villareal-sejr

La Liga har i år været en yderst tæt liga, hvor bund slår top, og det ofte er svært at forudsige udfaldene afde enkelte kampe. Kampene er heller ikke så målrige, hvilket gør det enormt vigtigt at ramme “ren mål”-bonussen. Her er Villareals hjemmekamp mod Getafe den mest oplagte. Mens Villareal kun lukker 1 mål ind i snit pr. kamp, er det kun lykkedes for bundproppen Getafe at score 6 mål i 11 ligakampe. Men en offensiv Villareal spiller skal der jo være plads til; denne uges must have.

Den billige
Aritz Elustondo
Real Sociadad
3.500.000
vs. Osasuna

3.500.000 er en ekstrem billig pris for Sociadads målfarlige forsvarsspiller, der er noteret for 3 scoringer i denne sæson. Oveni er Osasuna ikke skræmmende og skal Sociadad spiller Champions League i næste sæson vil kravet være 3 point søndag.

Vidførles fidus
Daniel Rodriguez
Mallorca
4.500.000
vs. Elche

Rutinerede Rodriguez var blandt Mallorcas mest scorende i sidste sæson, og i denne sæsons La Liga har han fundet vej til netmaskerne to gange. Hjemme på Mallorca har Rodriguez og co. vundet 2 kampe, spillet 3 uafgjorte og kun tabt 1, mens modstanderen Elche har tabt 5 af 6 udekampe.

Must have
Arnaut Groeneveld
Villareal
4.500.000
vs. Getafe

Det er ikke til at komme uden om Groeneveld i den kommende runde. 4 mål i de seneste 4 hjemmekampe i La Liga er det blevet til – og så er det også blevet til scoringer i Champions League.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *