Last Minute-tips: Vidførle indregistrerer “BBR” på holdet

Benfica, Bergwijn og Reus – det er tre nøgleord til start 11’eren til Champions Manager. Se hvem ellers der finder vej til Andreas Vidførles hold i første runde.

FC København sparker Champions League 2022-23 igang med et brag af en fodboldkamp på det legendariske Westfalenstadion. Men selvom sympatien ligger hos danskerne, så er det ifl. Vidførle ikke der, at du skal lægge dit budget.

Borussia Dortmund er i blandt de største favoritter til sejr hos bookmakerne i første runde af Champions Manager. Han finder derfor også stor værdi i Dortmunds øjeblikkelige topscorer Marco Reus, som har scoret to mål og lavet to assist i Bundesligaen – og står som midtbane.

Se hele optakten og udvælgelsen af holdet til 1. runde herunder.

Last Minute-optakt til 1. runde

Det store fokus er dog – ligesom i Klubhuset’s podcast optakt til Champions Manager – på at købe ind hos Benfica. Det portugisiske mandskab besætter således også en plads i hver kæde af hans managerhold, hvor der også bliver plads til en både forhenværende og nuværende Tottenham-spiller.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hør Klubhusets optakt

Klubhuset laver optakter til hver runde i Champions League gruppespillet, så husk at gå ind og abonner på Klubhuset på din foretrukne podcast app.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *