Lindstrøm & Co i fantastisk form

Vidførle har stor fidus til Frankfurt og en brandvarm dansker. Se video-optakten til 3. runde af Bundes Manager.

Som forsigtigt forudsagt blev det til et Lewandowski hattrick i runde 2, som reaktion på hjemmebanenederlaget til Mönchengladbach. Skønt Lewandowski bar anførerbindet og “Festung Mainz” leverede det rene mål, så blev det kun til et avancement på +58 pladser for Vidførles 11 i Bundes Manager, der går ind til runde 3 som nr. 475.

Runde 3 i managerspillet baseret på Bundesligaen, byder igen på attraktive kampe til to af sidste rundes favoritter; Mainz og Eintracht Frankfurt, og det er også spillere for disse hold der står for 2 af 3 udskiftninger til runden.

Eintracht Frankfurt er bedst

Ovenstående påstand er ikke korrekt, når man kigger på tabellen, hvor Frankfurt på grund af en dårlig sæsonstart alene ligger nr. 8. Men ser man på de seneste 5 runder i Bundesligaen (fra 1. november til i dag) ligger Frankfurt faktisk nr. 1 og de seneste 9 kampe i Bundesligaen har da budt på 6 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. På hjemmebane har man i særdeleshed fundet formen med 3 sejre i de sidste 4 kampe, hvor det kun var mod Dortmund, at man ikke vandt efter 2-0 føringen blev sat over styr i de sidste minutter.

Frankfurt møder godt nok et formstærkt Bielefeld hold, men når fire af de største klubber (Bayern, Leipzig, Leverkusen og Dortmund) mødes i runde 4, er der ikke mange klubber, man kan købe spillere fra og få mere end én god kamp.

I de kommende runder møder Frankfurt; Bielefeld, Stuttgart, Wolfsburg og Köln.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Men hvilke Frankfurt spillere er det så man skal have i managerspillet til Bundesligaen? Det oplagte og bedste valg er danske Jesper Lindstrøm (4.546.000). Med 4 mål  er han ganske vist kun er den næstmest scorende Frankfurt spiller, men han er uden sammenligning den der kommer frem til flest chancer. Hans xG90 er på 0,44, hvor holdets topscorer Rafael Borre (4.222.000) “kun” ligger på xG90 0,31. Oven i den flotte xG præsterer Lindstrøm også 0,25 assist pr. kamp.

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Must have
Woo-Yeong Jeong
Freiburg
3.629.000
vs. Stuttgart

Woo-Yeong Jeong var på 1/3 af alle holdene, da spillet startede og med god grund, for Freiburg spilleren har scoret 4 sæsonmål og kommer frem til masser af chancer og er således noteret for xG 5,17. Med kampe mod Stuttgart, Köln og Mainz i de næste runder, er der gode muligheder for endnu en Jeong scoring.

Den billige
Sebastian Rode
Eintracht Frankfurt
2.516.000
vs. Arminia Bielefeld

Sebastian Rode har været inde og ude af holdet, men når han er på banen, er han både målfarlig (xG90 0,11) og ofte i en chanceskabende rolle med en xA90 på hele 0,26. Det er blevet til en enkelt sæsonscoring, men det er et attraktivt kampprogram, der venter Frankfurt med kampe mod: Bielefeld, Stuttgart og Wolfsburg.

Den satsede
Florian Neuhaus
Mönchengladbach
4.175.000
vs. Union Berlin

Efter skaden til Jonas Hofmann har Florian Neuhaus fået en mere offensiv rolle, da han vikarierer for holdets største stjerne. Det har resulteret i 2 scoringer i de seneste 3 kampe, og hvis man ikke er for skræmt af Mönchengladbachs skuffende sæson er Florian Neuhaus et spændende valg med x-faktor og godt kampprogram.

Vidførles 11 udvalgte til 3. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *