Løverne dominerer årets hold

Super Manager – Forår 2019 er i bogen, og vi har fundet frem til årets hold. Vi ser også nærmere på hvem du ville ønske du havde valgt og holdt nallerne fra.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Med mesterskabet sikret var de sidste runder i Super Manager meget svære at forudsige, og det gav store spring i highscoren. Vinderen Søren Lyngholm sprang således 11 pladser op i sidste runde.

Men hvem gjorde det bedst set over hele Super Manager – Forår 2019?

Det ser vi nærmere på her. Det er unægtelig svært at komme uden om FCK’erne, der da også dominerer årets hold.

Årets hold

Super Manager - Forår 2019 - Årets hold

Super Manager – Forår 2019: Årets hold

Som til enhver anden sæsonafslutning, så skal vi selvfølgelig også kårer årets spiller, flop, overraskelse og bedste runde.

ÅRETS SPiller
Robert Skov
FC København
vs. Vækst: + 2.301.000

Det er næppe nogen overraskelse, at Robert Skov er årets spiller. Seks ud af ti hold havde FCK-profilen i startopstillingen til sidste runde, og med en total plus på 2.301.000, så viste spillets dyreste mand (9.5 mio.) at han var værd at satse på fra start. 11 mål og 5 assist sikrer ham både en plads på ‘bedst til prisen’-holdet samt årets hold.

Årets flop
Hany Mukthar
Brøndby IF
vs. Vækst: + 383.000

Fem mål og fire assist i efteråret blev vekslet til et mål og én assist i foråret. Det er ikke et godt udbytte for en midtbanespiller, der kostede 7.5 mio. ved spilstart og ovenikøbet indkasserede tre gule kort. Det var ikke Brøndby-kreatørens forår og det kunne mærkes for de managers, der satsede på den lille tysker.

Bedste runde
Robert Skov
FC København
8.596.000
vs. SønderjyskE

Første runde i Super Manager – Forår 2019 blev helt afgørende. Årets spiller lagde nemlig fra land med en helt vanvittig super runde, hvor han scorede hattrick og lavede en assist i FCK’s 6-1 sejr over OB. På trods af spillets højeste startpris på 9.5 mio., så havde næsten 70 % af alle managers valgt R. Skov. Det viste sig at være rigtig smart.

Årets overraskelse
Patrick Mortensen
AGF
vs. Vækst: + 1.438.000

AGF’s boksangriber var et ubeskrevet blad for mange. Men ni scoringer og et forholdsvis billigt prisskilt på 4.5 mio. har sikret ham titlen, som spillets største overraskelse. Ca. 15 % af alle holdene endte med angriberen på holdet, så mon ikke vi kan forvente en lille prisstigning frem mod Efterårets managerspil baseret på Superligaen.

BEDSTE SPILLERE TIL PRISEN

Du har nok ikke haft råd til alle disse spillere, så vi har også kigget nærmere på indeksspillerne og sat et hold af de 11 ‘bedste til prisen’ i Super Manager – Forår 2019. Her kan du se, hvilke spillere du skulle have valgt til at supplere de dyreste.

Bedste spillere til prisen - Super Manager - Forår 2019

Spillere med højeste indeks tal, som er samlet vækst ift. værdi.

Hvis du skal afholde en lille sæsonafslutningsfest for din managergruppe, så del din fest og deltag i konkurrencen om en manager box.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *