Lyden af La Liga: Billig Barca-wing får plads i start 11’eren

La Liga eksperterne sætter en start 11’er, som skal holde hele spillet. Se hvem Lyden af La Liga har fidus til i La Liga Manager – Efterår 2023.

En ny La Liga-sæson står for døren, og dermed står vi over for nye svære valg, når managerholdet skal sættes frem mod sæsonstart. Flere nye ansigter er kommet til, og endnu flere kan nå at komme efter i resten af august (sagde nogen Mbappé?).

Du skal heldigvis ikke lede længe efter hjælpen. Du kan for eksempel høre Paulo Chichon og Jonas Knudsen bage op til den nye La Liga-sæson i de to optaktsudsendelser af Lyden af La Liga. Her vurderer de samtlige holds ståsted og muligheder samt forudsiger først den nederste halvdel af tabellen i del 1 og siden den øverste i del 2. 

Hør episode to om topholdene her.

Et hold til hele spillet

Ikke nok med det, så har Jonas Knudsen også sat sit managerhold til La Liga – et hold baseret på the long run. Altså det La Liga-hold, som han tror kan være konkurrencedygtigt fra nu af og indtil årsskiftet uden udskiftninger – medmindre en spiller bliver solgt ud af ligaen.

Du kan herunder finde inspiration til, hvem du skal gøre plads til nu, og hvem du med fordel kan tænke ind i dine rotationer på velvalgte tidspunkter i løbet af efteråret. Og så kan du følge med i, hvordan det går for holdet i Lyden af La Liga-miniligaen, som alle er velkomne til at deltage i – uanset om man er fast lytter af Danmarks eneste ugentlige La Liga-podcast eller ej.

Top 3: køb
Handel lukker om:
26
1. Eric Garcia
Girona FC
5.047.000
20
2. Artem Dovbyk
Girona FC
9.548.000
18
3. Ivan Martin Nunez
Girona FC
5.833.000
-17
1. Isco
Betis
5.739.000
-16
2. Sokratis Papastathopoulos
Betis
2.269.000
-15
3. Miguel Gutierrez
Girona FC
5.723.000
Skift ud

Lyden af La Liga’s 11 udvalgte

Målmand
Marc-Andre ter Stegen
FC Barcelona
6.500.000
vs. Getafe

Jeg bruger sjældent mange penge på en målmand, så der har skullet noget til at overbevise mig om at vælge Barças tysker som sidste skanse. Med svimlende 26 rene bure i sidste sæson, hvoraf en del af dem også var Ter Stegens helt egen fortjeneste, er undtagelsen dog velunderbygget. Ter Stegen kan igen blive en garant for en konstant værdiforøgelse.

Forsvar
Johan Mojica
Osasuna
2.500.000
vs. Celta de Vigo

Nogle steder skal man spare. Men spar da med stil! Mojica er købt som starter for stærke Osasuna, og nok kunne venstrebacken ikke tilspille sig en rolle i Villarreal, men han har tidligere vist sine store kvaliteter i La Liga. På et hold, der notorisk slår mange indlæg, kan Mojica sagtens ende med at bidrage med en god del oplæg foruden rene bure.

Forsvar
Unai Nunez
Celta de Vigo
3.000.000
vs. Osasuna

Endnu en spareøvelse til finansiering af dyr målmand og angriber. Men hvorfor lige Unai Núñez? Jo. Allerede i løbet af den forgangne sæson begyndte Celtas defensiv at synes mere stabil. Nu har Rafa Benítez så overtaget roret, og det bliver Celta formentlig ikke mindre robust af. Derfor kan Nuñez pludselig blive en værdifuld ”rent bur-løsning”.

Forsvar
Fran Garcia
Real Madrid
4.000.000
vs. Athletic Bilbao

Real Madrids nye venstreback kan for mig at se blive det helt store value pick i dette spil. Mendy er ude med skade til de første par kampe. Jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle bide sig fast som førstevalg. Den unge spanier kommer med fart og optimisme, og ham og Vinicius i venstre side kan blive en farlig cocktail for ethvert modstanderhold.

Midtbane
Toni Kroos
Real Madrid
4.500.000
vs. Athletic Bilbao

Jamen er Toni Kroos ikke ved at være lidt gammel og træt? Måske. Men tyskeren spillede mange fremragende kampe sidste sæson, og så er hans målinvolvering lidt overset. 85 mål/oplæg i 273 La Liga-kampe er ikke skidt for en central midt. Trods den kommende midtbanerevolution skal der nok blive plads til Kroos, og til denne pris er han værdifuld.

Midtbane
Inigo Ruiz de Galarreta
Athletic Bilbao
2.500.000
vs. Real Madrid

Et andet bud på en spiller, der er prissat lidt i den lave ende. Som et af de sjældne Athletic-indkøb ser det ud til, at han går direkte fra Mallorca og ind i startopstillingen. For 2,5 millioner kan man godt satse på, at han på et lidt bedre hold kan sætte lidt ind på den noget tørre mål- og oplægskonto. Det er et gamble, men et billigt væddemål!

Midtbane
Alejandro Baena Rodriguez
Villarreal
4.500.000
vs. Betis

En af de mest spændende unge spillere fra sidste sæson træder nu et skridt frem i Villarreal-hierarkiet. De 6 mål og 3 oplæg sidste sæson – desværre dog med lidt for mange gule kort a la Gavi – kan meget vel blive øget betragteligt med et endeligt gennembrud som hovedplaymakeren den kommende sæson, efter Lo Celso ikke blev hængende.

Midtbane
Abde Ezzalzouli
FC Barcelona
3.500.000
vs. Getafe

Uden Dembélé bør Abde få sine muligheder i Barça-angrebet. 3,5 millioner er billigt for sådan en. Ryger han, i tilfælde af et storindkøb, alligevel afsted til en anden god La Liga-klub, bliver han bare en billig fast mand i startopstillingen med stor indflydelse i støvlerne. Desuden er han vurderet som midtbane, men spiller altid som “extremo”.

Angriber
Viktor Tsygankov
Girona FC
5.000.000
vs. Real Sociedad

To anbefalinger i en: 1) Se altid Gironas kampe. Nordcatalanerne spiller altid offensiv, hurtig og intens fodbold. 2) Køb Tsygankov til dit managerhold. Med 9 målinvolveringer på 1400 minutter siden skifte fra Dynamo Kiev i januar er han godt på vej til at spille sig ind som en virkelig spændende La Liga-profil. Han spiller sjovt – og effektivt!

Angriber
Carles Perez
Celta de Vigo
3.500.000
vs. Osasuna

Jeg har visse forventninger til Celta under Rafa Benítez. Klubben har blandet andet gjort klogt i at sikre en permanent aftale med Carles Pérez. De tre mål og fem oplæg, han bidrog med i sidste sæson, ydede ikke helt potentialet retfærdighed. Han er altid farlig, og stepper han op i ansvar, kan han blive en værdifuld aktør for både Benítez og dig.

Angriber
Robert Lewandowski
FC Barcelona
10.500.000
vs. Getafe

Kaptajn og spydspids. Griezmann havde flere målinvolveringer sidste sæson, men Lewandowski blev topscorer med 23 mål. Jeg tror, polakken kommer til at øge måltotallen i denne sæson, og derfor satser jeg på ham. Det gav mig lidt hovedpine, at man kunne få Vinicius, Rodrygo eller Raphinha noget billigere. Ingen af dem har bare polakkens næse for mål.

Lyden af La Liga’s start 11’er

Hør også 1. episode af Lyden af La Liga’s sæson optakt her:

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *