Lyden af La Liga: El Clásico venter rundt om hjørnet

Der er en Clásico i vente i runde 12, og snakken i Lyden af La Liga kommer naturligvis ikke udenom det faktum. Men hvem er værd at satse på, og bør man helt se udenom det traditionsrige opgør på Camp Nou?

Med det notorisk største opgør i spanske La Liga i den kommende spillerunde, er alles øjne mere eller mindre rettet mod netop det opgør. Og det kan du også overveje i Liga Manager Forår 2023.

Men hvad skal vi forvente af de to stjernespækkede hold?

Senest holdene mødtes er ikke mere end et par uger siden – nemlig i Copa del Rey. Her trak catalanerne sig sejrsrigt ud af opgøret på Santiago Bernabéu, hvor slutfløjtet lød ved 1-0.

Vil det gentage sig denne gang? I Lyden af La Liga kommer værterne med deres tre anbefalinger, som både tager dig med til FC Barcelona, Real Madrid og Celta de Vigo. Ja, faktisk er der sågar en dansker at holde ekstra godt øje med, hvis man satser på Barcelonas defensiv.

Skal man droppe fokus på El Clásico?

Selvom det er fristende at holde fokus på det helt store opgør mellem mastodonterne, så er der også andre kampe i vente, hvor der kan være gode managerpoint at hente til La Liga Manager.

Giv Lyden af La Liga et lyt nederst på siden. Her kan du blive klogere på, hvem du skal krydre dit hold med forud for den kommende spillerunde.

Lederen
Andreas Christensen
FC Barcelona
5.261.000
vs. Real Madrid

Når FC Barcelona vinder for tiden, er det ikke med sprudlende offensivt spil, men snarere med defensiv snarrådighed. Her er Andreas Christensen central. Han er blevet umulig at komme uden om for Xavi og har taget taktstokken foran Ter Stegen. Tror du, catalanerne vinder El Clásico, er der god ræson i at satse på rent bur til Christensen og Co.

Superlederen
Federico Valverde
Real Madrid
7.532.000
vs. FC Barcelona

Tror du derimod Real Madrid trækker det længste strå, er der en idé i at kigge mod Real Madrids højreside med energibomben Fede Valverde. Vinicius er notorisk blevet lukket ned af Ronald Araújo i de indbyrdes dueller i den anden side, og Valverde har støvet formen af på det sidste. Han kunne godt tage en hovedrolle i endnu en Clásico.

Reserveskansen
Ivan Villar
Celta de Vigo
3.467.000
vs. Espanyol

Vil du hente dine point helt andre steder end i det uforudsigelige storopgør, er her et tip til resten af sæsonen. Celta Vigo er begyndt at se gode ud, til trods for at førstemålmanden Marchesín er ude resten af sæsonen. Iván Villar har i stedet indtaget posten, og dermed kan du indsætte en billig målmand for et formstærkt hold. What’s not to like?

Top 3: køb
Handel lukker om:
22
1. Eric Garcia
Girona FC
5.047.000
20
2. Artem Dovbyk
Girona FC
9.548.000
18
3. Ivan Martin Nunez
Girona FC
5.833.000
-16
1. Isco
Betis
5.739.000
-15
2. Miguel Gutierrez
Girona FC
5.723.000
-14
3. Sokratis Papastathopoulos
Betis
2.269.000
Skift ud

Hør podcasten her:

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *