Lyden af La Liga: Det her hold kan tage dig hele vejen!

Nytår bringer traditionen tro nyt håb. Således også for La Liga Managers – og det håb bygger Lyden af La Liga op med deres bud på en start 11’er der klarer sig hele spillet.

La Liga går på vinterpause kort efter nytår, men allerede nu kan du sætte dit hold til foråret.

Eksperterne i spansk fodbold – og værterne på Lyden af La Liga – Paulo Augusto Chichon og Jonas Knudsen har optaget en nedtakt for 2023-delen af sæsonen, hvor de kårer efterårets hold.

Den podcast kan du høre nedenfor.

Men som optakt til managerspillet så har Jonas Knudsen også analyseret det nye La Liga Manager – Forår 2024 og fundet frem til 11 spillere, som han ser kan holde igennem hele spillet.

Der er blevet plads til tre Real Madrid spillere – heriblandt spillets dyreste, Jude Bellingham til 11 mio. Der er dog ikke blevet plads til nogen fra Barcelona – og kun en enkelt fra efterårets overraskelse, Girona.

Se analysen af alle 11 spillere, der som sagt ikke er valgt til 1. runde, men til hele spillet.

De 11 udvalgte

Målmand
Predrag Rajkovic
Mallorca
4.000.000
vs. Real Madrid

Jeg ville egentlig gerne vælge Unai Simón eller Alex Remiro. Men pengepungen tvinger mig allerede her til at gå med en billigere løsning. Og det kan være held i uheld. Efter lidt vaklen har Javier Aguirres Mallorca fundet tilbage til de rene bure, og Rajkovic er absolut en del af forklaringen. Et valg med garantier.

Forsvar
Ruben Pena
Osasuna
3.000.000
vs. Almeria

En rigtig sparespiller for at få plads til elefanten i rummet. Men ikke nogen dårlig sparespiller! Peña er en offensivt dygtig højre back, som tæller som forsvarsspiller på et normalt solidt Osasuna-hold, men som også vikarierer både som højre wing og central midtbanespiller. Det kan kaste nogle heldige værdibunker din vej!

Forsvar
Nacho Fernandez
Real Madrid
4.000.000
vs. Mallorca

En mands død, den andens brød. Nachos livsparole slår til igen, og med både Militao og Alaba ude, så får Nacho masser af brød på tallerkenen i foråret. Hvis han holder sig skadefri, kan han komme til at spise sig mæt i alle kampe. Og selv hvis Real Madrid henter et plaster i januar, kommer vi til at se meget til klubmanden, anføreren.

Forsvar
Yan Couto
Girona FC
4.000.000
vs. Atletico Madrid

Det er ’Sofies valg’ at vælge fra ustoppelige Girona. Jeg lader Yan Couto leve, da han er billigst i drift. Den lille brasilianer har definitivt vundet kampen om højre wingback-pladsen fra Arnau Martínez, og han er involveret i så meget fremme i angrebet, at det næsten ville tendere idioti ikke at anbefale ham som forsvarskøb til 4 millioner.

Midtbane
Jude Bellingham
Real Madrid
11.000.000
vs. Mallorca

Nu stopper han. Næste gang scorer han ikke. Sådan har jeg sagt til mig selv adskillige gange denne sæson om Jude Bellingham. Men han stopper ikke. Han scorer næste gang. Og jeg bliver nødt til at vælge ham til det her hold. Så må der sparres andre steder – som den opmærksomme læser nok allerede har bemærket.

Midtbane
Javier Guerra Moreno
Valencia CF
4.000.000
vs. Villarreal

Den unge midtbanespiller løber med Mister Barajas gamle rygnummer i Valencia, som har overrasket positivt med masser af unge, lokale gutter som bærende kræfter. Javi Guerra har imponeret mig mest og udvist stor autoritet fra dag et. Og så er han – ligesom Baraja – dygtig til at involvere sig i og omkring feltet.

Midtbane
Luis Milla
Getafe
2.500.000
vs. Rayo Vallecano

Det er sparetider, når man vil have Bellingham. Så handler det om at identificere hold, der overpræsterer, og spillere, der lige er trukket ud i overhalingsbanen. Efter et skadesforløb i starten af sæsonen har den alsidige midtbanespiller Luis Milla haft en god december for brandvarme Getafe, og derfor er han et sats værd til 2,5 millioner.

Midtbane
Nabil Fekir
Betis
3.000.000
vs. Celta de Vigo

Lad os være ærlige: Vi drømmer alle om at se Isco og Fekir brillere på samme bane. I foråret kan det ske. Efter at være blevet sat tilbage i comebacket fra den langvarige knæskade bliver Fekir pudset og gjort klargjort i den lille julepause. Når anden sæsonhalvdel går i gang, er han klar til kamp. Kan blive det gyldne sats i forårets managerspil!

Angriber
Nico Williams
Athletic Bilbao
5.500.000
vs. Sevilla FC

Williams-brødrene altså … Mens Iñaki tager til African Cup of Nations med Ghana, kommer ansvaret til at hvile på Nico, som ikke har scoret helt så mange mål som storebror, men som til gengæld også er lidt billigere. Derfor falder valget på lillebror, som for mig at se kun er overgået af Vinicius blandt La Ligas kantangribere.

Angriber
Samuel Omorodion
Alaves
4.000.000
vs. Real Sociedad

Når den bedste angriber er midtbanespiller, kan man eksperimentere helt fremme. Unge Samu Omorodion har vist sig som en ordentlig mundfuld for forsvarerne. Han indtager en 11.-plads i XG, og ryster han de største afbrændere ud af det unge korpus, scorer han mere end 5 mål i foråret og beviser, hvorfor Atlético skyndte sig at købe ham i sommers.

Angriber
Brahim Diaz
Real Madrid
5.000.000
vs. Mallorca

Når foråret kommer, kan man roligt begynde at kigge i andet geled hos Real Madrid uden at frygte for få spilleminutter. Særligt når dem i andet geled gør det så fremragende som Brahim Díaz, der i december måned fik sit gennembrud som en troværdig Real Madrid-spiller. Sådan en kan man altid bruge til 5 millioner, især når han også scorer målpoint.

Top 3: vækst i runde 7
Handel åbner om:
404.000
1. Santi Comesana
Villarreal
3.501.000
336.000
2. Luka Romero Bezzana
Almeria
2.811.000
292.000
3. Savio Moreira de Oliveira
Girona FC
7.514.000
960.000
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.960.000
904.000
2. Robert Lewandowski
FC Barcelona
10.904.000
788.000
3. Ilkay Gündogan
FC Barcelona
6.788.000
Tjek hold

Lyden af La Liga’s hold

 

Hør hvem Lyden af La Liga lander på når de udtager efterårets hold i deres seneste podcast:

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *