Lynholdet: 4 spillere du bør vælge

Lynholdets Champions League spil “CL Tirsdagsbold” har starttidspunktet kl. 21.00. Det betyder, at det er muligt at kunne kontrollere alle startopstillingerne, når man sætter sit hold til aftenens kampe.

KLUBHUSET kommer med 4 forslag til spillere, som man bør overveje at vælge til sit “CL Tirsdagsbold – 100kr.” hold på Lynholdet.dk.

I sidste Champions League runde løb vinderen Danielr123 med en rekord stor 1. præmie på hele 3.174 kr. I denne runde bliver deltagerantallet og dermed præmierne forhåbentlig endnu højere.

Italiensk storfavorit mod FCM

Aftenens program består af seks kampe med Atalanta som den suverænt største favorit, når de hjemme tager imod FC Midtjylland. De øvrige store favoritter er Liverpool og Manchester City. Da der er flere jævnbyrdige opgør end normalt, vil variationen formentlig være stor i spillervalgene. Men at man bør have fire Atalanta spillere kan man ikke komme uden om.

Du kan sætte dit Lynhold her.

Kl. 18.55 sparkes de to tidlige kampe igang, når Real Madrid tager til Donetsk og Lokomotiv Moskva tager imod FC Salzburg. Til de to kampe er der lavet Lynholdsspillet “CL Tirsdagsbold – Tidlig – 100kr.”.

Fire spillere til Champions League

Målmand
Jose Sa
Olympiacos
4.000.000
vs. Marseille

Olympiacos på udebane er normalt ikke en anbefaling jeg ville lave, men når modstanderen er Marseille, der har tabt de seneste 13 kampe i Champions League, så er der gode muligheder for, at grækerne tager fra den franske havneby med et rent mål og en plads i Europa League.

Forsvarsspiller
Hans Hateboer
Atalanta
5.000.000
vs. FC Midtjylland

Wingbacken fra Atalanta er et af holdets stærkeste våben. Det er blevet til to mål i sæsonen, og da den anden backprofil Gosens formentlig er ude med skade, vil der hvile et ekstra stort pres på Hateboer.

Midtbanespiller
Lars Stindl
Mönchengladbach
4.000.000
vs. Inter

Lars Stindl blev sparet i weekenden, og han vil være klar til at sende tyskerne i 1/8-finalerne med en sejr. Lars Stindl har haft en forrygende Champions League sæson, og straffesparksskytten er den farligst spiller for den tidligere storklub.

Angrebsspiller
Duvan Esteban Zapata
Atalanta
6.500.000
vs. FC Midtjylland

Der er ingen tvivl om, at man skal have Atalanta spillere i angrebet. Spørgsmålet er bare hvem? Zapata ser ud til at starte på spids og har i den seneste tid set farligere ud end de to andre angribere Ilicic og Papu Gomez.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *