Man Citys farligste spiller er lørdagens fidus

I de seneste runder er det ikke Bernardo Silva, der har registreret flest expected goals. Vidførle kigger i stedet imod holdets forventede straffesparksskytte.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til Bundesliga runden og Premier League og Serie A runderne. 

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

Premier League Lørdagsbold – 100 kr.

Chelseas forsvar lukker af mod skadesramte Leeds

Leeds Patrick Bamford har været ude med en skade i en længere periode, og da han endelig blev klar, blev han ramt af endnu en skade. Ikke nok med at Leeds bedste angriber er ude, så mangler Leeds også Kalvin Phillips, der blev skadet tidligt på ugen. Det ligner således en sikker sejr til Chelsea, der også skal revanchere det tabte point i midtugens Champions League kamp.

Chelseas forsvarsstjerner Alonso (4.000.000), Reece James (4.500.000) og Antonio Rüdiger (4.500.000) er alle prissat yderst billigt og er uundværlige i min optik.

Den billige
Diogo Dalot
Manchester United
3.000.000
vs. Norwich

Manchester United er store favoritter i udekampen mod Norwich. Det er derfor yderst attraktivt, at man for blot 3 mio, kan få Dalot, der er startet inde for Manchester United i de seneste to Premier League kampe, og som også forventes at starte på backpositionen for 3 Premier League kamp i træk.

Vidførles fidus
Ilkay Gündogan
Manchester City
6.500.000
vs. Wolverhampton

Kun Jota har registreret flere xG end Citys straffesparksskytte Gündogan, så jeg tillader mig, at kalde tyskeren for; Citys farligste spiller. Gündogan er noteret for xG 2,07 og en xA på 1,05. Ilkay Gündogan har faktisk i de sidste 7 Premier League kampe ligget på minimum xG 0,40 pr. kamp og i alt ca. xG 3,50 selvom det kun har resulteret i 2 mål.

Den dyre
Diogo Jota
Manchester United
7.000.000
vs. Aston Villa

8 Premier League scoringer er det blevet til for Liverpool angriberen, der forventes at spille fra start efter han blev sparret i midtugens Champions League. Jota er den spiller, der er noteret for flest xG i de seneste 3 kampe , hvilket ikke er overraskende med 4 mål i de seneste 4 opgør.

Bundesliga Lørdagsbold – 100 kr.

Freiburgs stærke hjemmebane

På Freiburgs nye hjemme er det kun blevet til et enkelt nederlag og i denne weekend tager sydtyskerne imod Hoffenheim, der har tabt over halvdelen, at deres udebanekampe. Freiburgs mål spredes ud på mange spillere, så værdien ligger i Freiburgs defensiv, der også gerne byder ind med mål. Favoritten er målfarlige Philipp Lienhart (3.000.000), der er noteret for hele 4 scoringer i denne sæson.

Den billige
Marius Wolf
Dortmund
3.500.000
vs. Bochum

En virusinfektion holder Malen ude af Dortmund holdet og det åbner døren for en startplads i angrebet til Marius Wolf. Wolfs xG90 ligger på fornuftige 0,16 og hans xG90 på 0,19 for de 368 minutter, han har spillet i denne sæson.

Vidførles fidus
Lukas Nmecha
Wolfsburg
3.000.000
vs. Stuttgart

Wolfsburg er ude af europæisk fodbold og nu kan fokus rettes mod Bundesligaen. Modstanderen Stuttgart skal slås hjemme på folkevogns arenaen, og Nmecha er manden, der kan afgøre det for Wolfsburg. Tre mål i de seneste 5 Bundesligakampe for Nmecha giver god værdi til prisen.

Den frække
Massaya Okugawa
Armenia Bielefeld
4.000.000
vs. Hertha Berlin

Armenia Bielefeld er blandt ligaens svageste hold, men Okugawa har været i fin form på det seneste. I de sidste 4 kampe er det blevet til 2 scoringer og 1 assist. Hertha Berlin er blandt de dårligste hjemmebanehold, så der ligger muligvis et godt Bielefeld resultat og venter forude.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *