Junker’s PL tips: Jokeren, Værdispilleren og Den sikre

Eurosport’s managerekspert Mads Junker leverer her sine fif’s til 2. runde af Premier Manager – og der er gode point at hente i City’s angreb.

Efter gode input til såvel Superliga- som PL-Manager ændrer jeg formatet fremadrettet en smule, så der kommer lidt mere konkrete anbefalinger til dine indkøb til weekenden.

De bliver rangeret i tre kategorier, så der er lidt til enhver smag i pengepungen samt mulighed for at differentiere dit hold fra andre spillere. 

Læs også Mads Junker’s strategi til Premier Manager.

Slutteligt giver jeg et bud på en mulig opstilling til den pågældende runde, indenfor 50 millioner-budgettet samt løfter sløret for, hvordan mit eget hold (formentligt) kommer til at se ud til runden.

Jokeren: Ricardo Pereira

Ricardo Pereira, Leicester

Leicester tabte godt nok sæsonens første opgør, men spillede generelt en rigtig flot kamp. Særligt Ricardo Pereira (2.986.000 mio.) viste sig fint frem på højre siden, hvor han spillede “ude af position” som midtbanespiller, selvom han står som forsvarsspiller. Det var også ham, der ramte stolpen, som førte til Jamie Vardys reduceringsmål.

Han er pt. ejet af 3.2%, så det er stadig en spiller, der ikke er voldsom populær. Og fortsætter Leicester det flotte spil, skulle de gerne kunne overkomme oprykkerne fra Wolves. Fordelen ved Pereira er selvfølgelig også, at han er i spil til “rent mål”-bonus, selvom han spiller på midtbanen.

Værdispilleren: Richarlison

Richarlison, Everton

Den unge brasilianer indfriede såvel mine, men også mange andre manageres forventninger i første runde. Med to mål og masser af pågående aktioner var han en fornøjelse at følge mod Wolves. Hans pris vil i de næste mange runder gøre ham til en attraktiv værdispiller og et godt tredje supplement til dit angreb. Hvor du givetvis har et par dyrere drenge allerede.

Den sikre: Kun Agüero

Sergio Agúero, Man City

Det ligner en nedslagtning af dimensioner, når City søndag inviterer Huddersfield indenfor til årets første hjemmekamp. Mestrene lagde flot og sikkert fra land ude mod Arsenal, men Agüero var en af de få spillere, der trods alt skuffede en smule. Der er en lille risiko for, at Jesus kan afløse argentineren, men de første kampe, synes jeg, klart indikerer, at Agüero er førstevalg. Det er i de her kampe at, han plejer at hamre et af de årlige hattricks ind.

Et bud på en stærk start 11’er i 2. runde

Bud på start 11’er med 50 mio. budget.

The Pirates

En fin start på spillet for The Pirates, hvor budgetspillerne Wan-Bissaka, Mendy, Milner og Forster leverede flot, og Salah lavede sine “sikre” 200k+. Det var dog skuffende med Agüero og Mahrez, der på trods af City’s sejr begge missede muligheder for at levere, hvad deres prisskilt ellers kræver.

Det kan de dog passende opveje i den kommende weekend, hvilket egentlig var den oprindelige strategi, og eventuelle point mod Arsenal var bonuspoint.

The Pirates – Runde 2 i Premier Manager – Efterår 2018

Største skuffelse var dog den skade Hudson-Odoi åbenbart pådrog sig i sidste træning, hvilket Chelsea ikke meldte ud, førend det var for sent at skifte ham ud. Han skulle være startet på venstre wing frem for Willian, men det blev altså til -5k, og det betyder også jeg dropper ham til den kommende runde, da Hazard er ved at være tilbage i fuldt vigør. Ind kommer Adrien Silva.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *