Junker: Guldet ligger hos Hazard

Landsholdspausen er forbi og vi skyder runde 5 i Premier Manager i gang med brandvarme tips til dit managerhold. Mads Junker har tre tips til din startopstilling.

Sidste rundes anbefalinger viste sig at være en smule skuffende. McArthur ramte undersiden af overliggeren og Benteke brændte en kæmpechance i sidste minut, hvorfor Crystal Palace endte med et hjemmebanenederlag. Ikke desto mindre forsøger vi at vende stærkt tilbage i runde 5.

Til den kommende i Premier Manager runde har jeg følgende tips:

Jokeren: Jonathan Castro Otto (3.098.000)

Otto kan blive det store scoop

Den spanske venstreback skiftede efter en menneskealder i Celta Vigo til Atletico Madrid i sommer. Han blev dog med det samme udlejet til Wolves. Særligt de seneste to sæsoner i Celta viste han prøver på sine offensive kvaliteter. Otto er hurtigt blevet fast mand under Nuno Santo, hvor han spiller wingback og kommer fint med frem på sin venstrekant. Med et ejerskab på blot 0.2% er det absolut en spiller der kan adskille dit Premier Manager hold fra konkurrenterne. Wolves tager hjemme imod Burnley, der virker som en skygge af sig selv fra i fjor. Senest formåede Ulvene at tage point fra Manchester City. De burde derfor have alle chancer for at hente en sejr her.

Værdispilleren: Alexandre Lacazette (6.796.000)

Finder Lacazette vej til dit hold?

Endelig! Sådan må den franske angriber have tænkt, da han så startopstillingen til Arsenals kamp mod Cardiff i sidste runde. For første gang i PL-sæsonen var han nemlig at finde på banen fra start. En tillid han kvitterede for med et mål og en assist. Henover Pre-season formede han en farlig duo med Aubameyang, hvor franskmanden agerede forreste mand, mens sprinteren fra Gabon spillede ude til venstre.

Iwobi har gjort det fint på den venstre kant de første kampe, og det skubbede Lacazette på bænken, da der skulle være plads til Aubameyang fra start. Med lwobi ude i seneste kamp blev der dog plads til Lacazette. Selvom nigerianeren er meldt tilbage i træning, kan jeg ikke forestille mig at Arsenal-træner Emery sætter Lacazette på bænken igen.

Arsenal har et fint program, og selvom Lacazette er en dyr herre, er han stadig den billige løsning i fht Aubameyang. Derudover er han billigere end diverse andre topangribere.

Den Sikre: Eden Hazard(8.560.000)

Den belgiske superstjerne lader til at have fået fokus tilbage på Chelsea, og ansættelsen af Sarri har passet ham ekstremt godt. Hans kvaliteter er uomtvistelige, og med to overkommelige kampe de næste par runder er han svær at komme udenom. Hazard sparker også straffe og frispark, så der er alle muligheder for at hente point via den lille troldmand. Personligt har jeg brændt nallerne på ham en del gange henover de sidste par halvsæsoner, men han får én chance mere!

 

Junkers bud på et stærkt hold til runde 5

The Pirates

Derouten er begyndt for The Pirates. Særligt Crystal Palaces nederlag samt den manglende indskiftning af Hazard, som jeg ellers havde overvejet kraftigt, gjorde ondt. Han kommer ind nu, og det sker på bekostning af Salah, da Liverpool har to ganske svære udekampe de næste tre opgør. Derudover Salah har i de sidste kampe ikke har virket lige så skarp som sidste sæson.

Ydermere udskifter Klopp også ofte de forreste tre, hvilket fjerner muligheden for det nemme og billige mål til sidst. Zaha blev åbenbart muskelskadet til sidste Crystal Palace træning uden at nogle medier ville fortælle om det. Er han fit igen bliver han dog stående på holdet.

Junkers eget hold, The Pirates

Læs også Mads Junker’s strategi bag Premier Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *