Mange billige angribere i Bundesligaen

Priserne er helt i bund på Bundesligaens angribere i denne uge, så du kan få lige det makkerpar du ønsker dig – dog med undtagelse af den fuldstændig fantastisk nordmand i Dortmund.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 2 i både La Liga, Bundesligaen og Premier League. 

Og så er der for første gang Serie A lørdags- og søndagsbold!

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i sidste sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
SL Runde 6 - 100 kr.Fredag kl. 19.00
BL Runde 2 - 100 kr.Fredag kl. 20.30
LL Runde 3 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Runde 2 - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
PL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 17.00
SA Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 18.30
SA Runde 1 - 100 kr.Lørdag kl. 18.30
SL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00
PL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 15.00
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 17.00
SA Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 18.30

Bundesliga Lørdagsbold – 100 kr.

Mange billige angribere

Det er svært at vælge rundens angribere, da det vrimler med billige angribere med masser af værdi. Greuther Fürths straffesparksskytte Hrgota, Wolfsburg Weghorst eller Mainz Jonathan Burkardt. Og så er der naturligvis den helt dyre Håland, der koster det dobbelt af alle de andre holds angribere. Netop til denne runde skal man måske undgå Håland, i det der bør blive en svær udekamp på Freiburgs helt nye stadion.

Den Billige
Moussa Niakhaté
Mainz 05
3.500.000
vs. Bochum

Mainz er underdog til kampen, men Bo Svensson har siden sin tiltrædelse vist, at han kan skabe resultater med Mainz-klubben og særligt defensiven er god. Niakhaté scorede i sidste runde sejrsmålet, og det blev også til 3 scoringer i sidste sæson – og så kan der være en chance for, at Niakhaté skal sparke et evt. straffespark.

Vidførles Fidus
Lars Stindl
Mönchengladbach
5.500.000
vs. Leverkusen

Gladbach er underdogs ude mod Leverkusen, men det bliver svært at holde Stindl & co. væk fra mål. I kampen mod Bayern i første runde viste Mönchengladbach, at offensiven ikke havde problemer med at kreere chancer, og Stindl er stadig bedste bud på en Gladbach scoring med sine 14 mål og 10 assists i sidste sæson.

"Must have"
Rafael Borre
Eintracht Frankfurt
3.500.000
vs. FC Augsburg

Rafael Borre er kommet til i transfervinduet og skønt præstationen var jammerlig i runde 1 forventes han at få genvalg på hjemmebane. I River Plate scorede Borre 56 i 150 kampe, så mål er der i columbianerens støvler. Til 3.500.000 og som angriber for lørdagens største favorit, er han et “must have”.

Premier League Lørdagsbold – 100 kr.

Få plads til flest mulige Man City spillere

Skønt det vrimler med spændende spillere til lørdagens kampe, så gør man klogt i at prøve at få plads til 4 Manchester City spillere. Grealish er oplagt til kun 5.5 mio og i forsvaret er prisen på Zinchenko til 5.0 mio også ganske fornuftig. Helt fremme kan man overveje både at stille med Mahrez og Ferran Torres, der begge fås til 7.5 mio – og når skal spares på de øvrige positioner, så kig mod Brighton og Brentford.

Den billige
David Raya
Brentford
3.500.000
vs. Crystal Palace

Brentford holdt nullet mod Arsenal og nu møder man så Crystal Palaces lidt tandløse offensiv. Kan danskerklubben få styr på Zaha, så er det rene mål inden for rækkevidde. Til prisen er Raya et glimrende køb på en målmandspost, hvor det er bedst at sparre.

Vidførles fidus
Raphinha
Leeds
5.500.000
vs. Everton

Det blev til 6 mål og 9 assists i sidste sæson fra den dygtige offensiv-spiller fra Leeds. I første runde mod Manchester United var Raphinha som sædvanlig blandt Leeds farligste spillere og registrerede 0,30 xG. Nu er man på hjemmebane mod Everton, og jeg tror på, at Raphinha åbner for målkontoen i weekenden.

"Must have"
Riyad Mahrez
Manchester City
7.500.000
vs. Norwich

Manchester City er kæmpe favoritter og Mahrez er et af de absolut bedste bud på en målscorer i kampen. Det blev til 0,56 xG mod Tottenham, og det var faktisk tæt på det snit Mahrez har i xG90 i de seneste 3 sæsoner. Faktisk har Mahrez i de seneste sæsoner haft et snit på xg90 0,29 – 0,40 – 0,45. Læg der til et snit på xA90 på 0,40.

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Klubhusets italiensek anbefalinger anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard har sammen med Klubhuset fundet frem til de mest interessantespillere til weekendens Serie A. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *