Masser af motorkraft i Wolfsburg

Der er ikke langt fra driftsikre folkevogne til byen Wolfsburgs fodboldhold, der spiller deres bedste fodbold i mange år. Læs denne uges optakt og se, hvem fra bilbyen, du bør købe til denne runde.

Stuttgart strålede ikke i sidste uge som håbet mod Hertha Berlin. Et hold der imidlertid stråler er Eintracht Frankfurt, der igen stod for rundens mest overbevisende og fortjente sejr, da de hjemme slog FC Köln 2-0. Andre Silva kom igen på måltavlen og har været den mest vækstende spiller i Bundes Manager forår 2021 – men hvad nu når han møder FC Bayern München? Skal han sælges?

Hvem skal i så fald erstatte ham? Hør podcasten her for rundens anbefalinger, og mine tanker omkring netop Andre Silva.

Wolsburgs overlegne defensiv

De kan andet end at lave driftsikre biler i Wolfsburg. Volkswagen-byen har også et fodboldhold som i 2021 har været utrolig driftsikkert – særligt i defensiven. Hele 6 kampe i træk har Wolfsburg spillet uden at lukke mål ind, og det er på trods af, at modstanden ofte har været fra Bundesligaens øverste lag.

Fra runde 9 går Wolfsburg et meget attraktivt kampprogram i møde, da der venter kampe mod: Bielefeld, Hertha, Hoffenheim, Schalke, Werder, Köln i de næste 6 runder. Man bør derfor fylde sit hold op med så mange Wolfsburg spillere, som man kan få plads til.

På målmandsposten er Koen Casteels (6.263.000) en langtidsinvestering, som kommer til at gøre ondt på pengekassen, men hidtil i sæsonen har han været hver en krone værd.

I forsvaret er der interessante emner, så som Ridle Baku (4.836.000), der spiller højre kant og har scoret 4 mål og lavet 2 assists i sæsonen. Han fik også en anbefaling med i seneste Bundes Manager optakt. I midterforsvaret finder man den prisvenlige Maxence Lacroix (3.455.000), der over de næste seks runder bør skrabe rigeligt med sejspoint og “rent mål”-bonusser i hus.

3 spillere der kan erstatte din Frankfurt offensiv

På midtbanen er det særligt Yannick Gerhardt (3.551.000), der overstråler alle de øvrige midtbanespillere. Har man råd til et sats kan venstre kant Renato Steffen (5.626.000) være en chance værd. Det er blevet til 3 mål og 4 assists af schweizeren i denne sæson, mens han i sidste sæson nåede op på 6 scoringer. Med de lette modstandere forude kan det blive i disse kampe, han igen får gang i målscoringen.

I angrebet er der én relevant og interessant spiller, Kongen af Wolfsburg; Wout Weghorst (8.863.000). Den 28-årige hollænder har scoret 14 mål i 21 kampe og har allerede scoret 6 mål i denne sæson mod de kommende 6 modstandere. Mod netop de kommende 6 modstandere var det kun Hertha Berlin, han ikke fik scoret i mod tidligere i denne sæson.

Wout Weghorst vil være en oplagt erstatning for Andre Silva, såfremt man går med overvejelser om, at få den skarpe portugiser ud af sit hold. Lyt med i denne uges podcast, hvor jeg forholder mig til Andre Silva udskiftningen samt kommer med ugens x-faktor anbefaling.

Lyt til Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den nye 14 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

 

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Jiri Pavlenka
Werder bremen
2.435.000
vs. Greuther Fürth

Lægger man ikke de 6 mio for Casteels og vil man handle til denne runde, så køb Pavlenka. De næste par kampe er udfordrende, men i runde 11 venter en dobbeltrunde til Werder Bremen – men vent hellere til tidligst næste runde med at skifte målmand.

Forsvarsspiller
Timothy Fosu-Mensah
Leverkusen
3.016.000
vs. Augsburg

Timothy er lejet i Manchester United og optræder på Leverkusens højre back. En Leverkusen spiller til den pris er svær at komme uden om – og man bør heller ikke undlade Fosu-Mensah på sit hold.

Midtbanespiller
Jadon Sancho
Dortmund
8.898.000
vs. Schalke 04

Revierderbyet er sæsonens vigtigste kamp for de to klubber. Schalke 04 er dog så langt nede i øjeblikket, at det kan blive til en grum affære for de blå-blusede. Sancho er dyr men også flyvende i 2021 med 4 mål og 4 assists er han tilbage mod sidste sæsons storform.

Angriber
Moukuko
Dortmund
3.135.000
vs. Schalke 04

Med Champions League kampe på programmet er der stor chance for at Moukuko får sin første start siden kampen mod Union berlin, hvor han blev noteret for 6 afslutninger og også kom på scoringstavlen. Moukuko har vist han er klar til Bundesliga, og nu må det igen være tid til en startplads.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *