Mediano guider dig til Premier Manager

Fodbold-podcasten Mediano kaster sig over Premier Manager Efterår 2018. Det er med vanlig dybde og perspektiv at de to erfarne manager-spillere i studiet deler ud af tips og tricks, så du kan slå kammeraterne i kampen om håneretten.

Værten Adam Møller Gomaa og vores egen Manager-skribent Frederik Ingemann sidder bag mikrofonen. I løbet af podcastens 43 min. får du indsigt i de oplagte, de oversete og de uundgåelige spillere, som bør være i spil til din start 11’er i Premier Manager- Efterår 2018. Når du skal lave de sidste justeringer, så bør denne podcast være i dine øregange.

Sørg derfor for at høre Manager-podcasten inden spilstart fredag klokken 21:00.

Vi har samlet de bedste tre take-aways fra Mediano’s Premier Manager special. Hvis du vil dyste imod eksperterne fra Mediano, så skal du tilmelde dit managerhold til Mediano Premier Manager gruppespil.

Byg en stamme

Som du også kan læs i vores “Nørdens guide til Premier Manager“, er fokus hos eksperterne i studiet på at opbygge en stamme. Dvs 5-6 spillere fra storholdene, som du i udgangspunktet ikke skal skifte løbende i spillet. Medmindre din stamme rammes af skader eller dårlig form. Tanken er, at du således kan reducere de omkostningsfulde transfergebyrer. Stammen kan både indeholde dyre og billigere spiller.

I studiet har de bl.a. valgt en budgettung spiller som Mohamed Salah (10 mio), men også den langt billigere James Milner (3.5 mio) som del af stammen. Det er dog vigtigt, at de spiller regelmæssigt. Derfor advarer eksperterne imod mange af City-spillerne, som ofte rammes af Guardiolas evige rotationer. Her vurderer Adam og Frederik dog, at Benjamin Mendy (3 mio) og Kevin de Bruyne (8 mio) begge går fri.

Medianos eksperternes udvalgte.

Find jokers i kampprogrammet

Finder Mitrovic vej til dit hold?

Når du har styr på din stamme, er det tid til at supplere med en håndfuld billigere alternativer. Her er der rigtig mange guldkorn at finde til billigere penge. Kunsten er derfor at spotte et par klubber med et attraktivt kampprogram de efterfølgende 2-3 kampe, og finde dine jokere her. I Mediano-studiet har de set sig varme på Fulham angriberen Aleksandar Mitrovíc (3 mio.) og Watfords offensive og dødboldsansvarlige back, José Holebas  (2.5 mio.).

Hør mere om hvorfor i den føromtalte podcast.

VM-faren lurer

Når eksperterne skal finde deres udvalgte er de generelt påpasselige med at vælge sommerens VM-profiler.  Mange af disse er bl.a. endnu ikke tilbage i træning, og kan derfor misse sæsonens første runder. Derudover synes sommerstrabadserne ofte at medføre trætte spiller – både mentalt og fysik. Særligt hvis de kommer langt i turneringen. Hold som Manchester United og Tottenham havde flere spillere med langt i VM. Derfor sniger Mediano sig udenom om de etablerede målræve Romelu Lukaku (8.5 mio) og Harry Kane (10 mio).

Yderligere tips & tricks til Premier Manager finder du i vores egen guide til managerspillet af Frederik Ingemann, som du også kan følge på Twitter eller på hans Facebook-side MANIAGER, hvor han også flittigt deler ud af sine tanker og overvejelser.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *