Tips, tricks og managerhold: Bliv klar til EM i håndbold med Mediano

Rundt om hjørnet venter et brag af en EM-slutrunde i herrehåndbold. Håndboldekspert og -spiller, Rasmus Boysen, kommer med gode tips og tricks til EM Håndbold Manager 2022 i samarbejde med Mediano Håndbold og Thomas Ladegaard.

Uha, spændende bliver det, når kalenderen viser 13. januar, og den første spillerunde i Håndbold EM fløjtes i gang. Men hvad skal du stille op med dit managerhold? Hvor kan du spare, og hvor skal du investere? Ja, hvilken taktik vil du køre?

Spørgsmålene er mange – så hvis du savner et godt råd eller to til den forestående EM-slutrunde i herrehåndbold, så frygt ej! Mediano Håndbolds podcastafsnit kommer dig til gode.

Her kan du nemlig blive klogere på nogle af slutrundens medaljefavoritter, lige som du også får fordelagtige tips og tricks til EM Håndbold Manager.

Du guides trygt igennem slutrundens managerspil af podcastvært Thomas Ladegaard samt håndboldspiller og -ekspert Rasmus Boysen.

Se nogle af deres tips til spillerhandler her, og find Mediano Håndbolds optakt der, hvor du normalt hører podcasts

Tre tips fra Mediano

Must have-spilleren
Sander Sagosen
Norge
12.000.000
vs. Slovakia

“Sander er svær at komme udenom, da han formentligt tager straffekast – og har endnu flere billetter end tidligere, da både Gøran Johannessen og Magnus Rød i bagkæden er ude under EM. Så han er svær at komme udenom, fordi han nærmest er med i det hele i det norske spil – og fordi Norges landstræner, Christian Berge, helst ikke roterer for meget”.

Den billige, gode målmand
Golub Doknic
Østrig
3.500.000
vs. Poland

“Han er en rigtig dygtig målmand, som er prissat rigtig billigt. Han kommer til at være Østrigs førstevalg. Som jeg ser det, er han klart det bedste bud blandt billige målmænd i spillet. Ved at vælge ham kan man måske få råd til en af de dyrere målmænd senere i turneringen”.

Det spændende joker-valg
Angel Hernandez Zulueta
Portugal
3.000.000
vs. Iceland

“Han er sindsygt fysisk stærk, og spiller nede i Kuwait. Han koster ikke særligt meget, og jeg tror, at han kommer til at få en rigtig, rigtig stor rolle. Så det er en af de jokere, jeg har skrevet ned”.

Mediano Håndbolds udvalgte

Se også Skjern-cheftræneren, Mathias Madsens, EM Håndbold Manager 2022 her.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.580.000
1. Mathias Gidsel
Denmark
14.580.000
2.250.000
2. Martim Mota da Costa
Portugal
6.250.000
2.190.000
3. Juri Knorr
Germany
12.190.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *