Mediano Manager: A for Austin, ikke Agüero

Tirsdag starter runde 7 i Premier Manager. Mediano Manager kigger frem mod runden, hvor de går imod strømmen ved at fraråde et køb af Agüero. Hør hvorfor og hvem de vælger i stedet i deres podcast.

Mohamed Salah (11.690.000) skuffede igen i sidste runde af Premier Manager, hvorfor mange vælgere egypteren fra til fordel for formstærke Sergio Agüero (10.788.000). Men er det nu en god idé? Og skal man sælge ud af Newcastle-spillere, når de møder formstærke Burnley? Og i såfald, skal man så købe ind i Wolverhampton? Dét og meget mere vender Mediano Manager i deres optakt til 7. runde i managerspillet baseret på Premier League.

Austin samler, Wolves skiller

Som altid er det Frederik Ingemann og Andreas Vidførle Pedersen, der står bag mikrofonerne. Makkerparet er til denne runde voldsomt uenige om, hvorvidt de trendende Wolverhampton-spillere som Conor Coady (2.550.000) og Ryan Bennett (2.820.000) er værd at investere i. Til gengæld kaster de begge deres kærlighed over Southamptons Charlie Austin (3.535.000), der er ejet af sølle 0,2%, forud for hjemmekampen mod Fulham. I podcasten kan du også høre, hvorfor duoen ikke går med strømmen og køber Sergio Agüero.

Eksperternes skarpe

Der er dødt løb i den interne konkurrence mellem Frederik og Andreas. Med en 2-1 sejr til Frederik senest står den nu 9-9. Derfor har begge eksperter gravet dybt for at finde de bedste anbefalinger til 7. runde i Premier Manager. De er som følger:

Strudsen

Spilleren der gemmer sig, men stadig er til at få øje på. Mediano Managers bud på rundens bedste spiller med en popularitet på under 1% og et priskilt under 4.000.000.

Andreas: Charlie Austin (3.535.000), Southampton, angriber.

Frederik: Bobby Reid (3.832.000), Cardiff, midtbane.

Indeksspilleren

Eksperternes bud på den bedste spiller til prisen. Det såkaldte indeks, som du kan se inde i spillet under statistisk.

Andreas: Joel Matip (3.695.000), Liverpool, forsvar.

Frederik: Nathan Redmons (3.189.000), Southampton, midtbane.

Læs også hvordan du finder værdi og benchmarks i managerspillet.

Kaptajnen

Frederik og Andreas bud på 7. rundes mest vækstende spiller.

Andreas: Mohamed Salah (11.690.000), Liverpool, angreb.

Frederik: Pierre-Emerick Aubameyang (9.255.000), Arsenal, angreb.

Du kan høre eksperternes begrundelser samt øvrige guldkorn til runden i podcasten. Du finder den nedenfor. Husk at abonnere på Mediano Managers egen og nye kanal på diverse podcasttjenester. Så er du altid velinformeret om managerspillene!

Knæk og bræk!

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *