Mediano Manager: Eminente Evander & Suveræne Skov

ENDELIG er vinterpausen ovre, når superligabolden igen ruller på fredag. Dermed er det også blevet tid til Super Manager Forår. Mediano Manager er med hele vejen, og udkommer med en optakt forud for hver runde. I denne uges podcast kigger de nærmere på runde 1.

Super Manager Forår begynder fredag kl 19.00. Har du styr på dit managerhold? Mediano Manager sparer dig igennem hele foråret for timevis af forberedelse, når de samler den vigtigste viden forud for hver runde i deres ugentlige podcast. Frederik Ingemann er din vært og sammen med MANIAGERs Superliga-ekspert, Kristoffer Skovgaard, guider de dig på sølle 40 minutter igennem første rundes guld- og faldgruber. Du kan se holdet, som de satte i fællesskab her.

Holdet sat af Mediano Manager

Du kan høre mere om, hvorfor netop disse spillere fandt vej til holdet, og hvem der akkurat ikke gjorde, i podcasten nederst.

Mediano Manager laver allerede en podcast forud for hver runde i Premier Manager. Nu er turen så kommet til Super Manager Forår. Den nye dreng i klassen, Kristoffer, vandt sidste forår cupturneringen i Super Manager, hvor det også blev til en samlet 6. plads. Der er derfor grund til at spidse øre, når de to eksperter kommer med deres anbefalinger til runden.

Som det er tilfældet i podcastserien til Premier Manager konkurrerer makkerparet om, hvem der kan udpege de bedste anbefalinger til runden i tre kategorier. De er som følger:

Strudsen

Medianos Managers bud på rundens bedste spiller til en pris på maks 4.000.000 og en popularitet på under 1%. Det perfekte spillervalg, hvis du vil adskille dit hold fra mængden.

Indeksspilleren

Eksperternes bud på den bedste spiller til prisen i den kommende runde. En varm anbefaling, hvis budgettet er stramt.

Kaptajnen

Frederik og Kristoffers bud på den mest vækstende spillere, og dermed det bedste kaptajnvalg til runden.

Du høre alle eksperternes anbefalinger samt flere tips og tanker i podcasten her. Du kan desuden tilmelde dig Mediano Managers gruppespil hvor der er præmier på højkant hver runde.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *