Mediano Manager: Guldet ligger i Esbjerg og Aalborg

Det er blevet tid til 3. runde i Super Manager Forår. Forrige uges podcast ramte plet med scoringer af Juel Andersen, Evander og Onuachu, men nu venter der svære kampe for flere af de mest populære spillere.

Mange managers investerede i AGF og Horsens forud starten på Super Manager – og med stor succes til følge i de første to runder. Nu strammes deres kampprogram dog og tvivlen breder sig. Er det tid til at sælge, og i så fald, til fordel for hvem? Dét og meget mere får du svar i Mediano Managers podcast forud for 3. runde i Super Manager.

AaB bryder den dårlige stime, Esbjerg fortsætter den gode

De to eksperter i studiet, Frederik Ingemann og Kristoffer Skovgaard, har begge kastet deres kærlighed på fastlandet, når de skal pege på rundens mest attraktive indkøb. Frederik og hans interne kilder i AaB sporede fremgang trods sidste rundens nederlag til de svarende mestre fra Midtjylland. Spørgsmålet er nu, om tilliden rækker til indkøb af Phillip Ochs (2.444.000) eller måske endda Kasper Kusk (6.984.000)? Få svaret i podcasten, hvor du også kan høre, hvem og hvorfor sidste års Cup-vinder, Kristoffer, ser værdi i Esbjerg.

Hør også Mediano Managers optakt til 6. runde i Premier Manager

Eksperternes skarpe

Efter en jævnbyrdig 1. runde, hvor Kristoffer vandt 2-1 i interne konkurrence om de bedste anbefalinger, må Frederik sluge et 3-0 nederlag i sidste rundes anbefalinger. Til denne runde i Super Manager har de følgende anbefalinger:

Strudsen

Medianos Managers bud på rundens bedste spiller til en pris på maks 4.000.000 og en popularitet på under 1%. Det perfekte spillervalg, hvis du vil adskille dit hold fra mængden.

Frederik: Imed Louati (3.136.000), Vejle, Angriber.

Kristoffer: Ramon Leeuwin (3.026.000), OB, Forsvar.

Indeksspilleren

Eksperternes bud på den bedste spiller til prisen i den kommende runde. En varm anbefaling, hvis budgettet er stramt.

Frederik: Carlo Holse (3.020,000) Esbjerg, Angriber.

Kristoffer: Jonas Wind (4.136.000), FCK, Angriber.

Kaptajnen

Frederik og Kristoffers bud på den mest vækstende spillere, og dermed det bedste kaptajnvalg til runden.

Frederik: Kasper Kusk (6.984.000), AaB, Midtbane.

Kristoffer: Dame N’Doye (9.157.000), FCK, Angriber.

Du høre eksperternes begrundelser og øvrige anbefalinger i podcasten her. Du kan desuden tilmelde dig Mediano Managers gruppespil, hvor der er præmier på højkant hver runde. Husk også, at du kan se Kristoffers hold forud for runden på MANIAGER, hvor han også sætter nogle ord på sine valg.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *