Mediano Manager: Mané er et must

9. runde i Premier Manager står for døren og efter en sløj runde for de fleste, skal der tages revanche. Mediano Manager ser frem mod den kommende runde, som besværliggøres af det særlige kampprogram.

Mange hold sidder over i næste runde af Premier Manager. Derfor gælder det om at overveje sine handler og transfergebyrer nøje. Men kan man se bort fra en skuffende Mohamed Salah (11.824.000), når Sergio Agüero (11.032.000), Sadio Mané (9.506.000) og Romelu Lukaku (8.284.000) buldrer derud af? Dét ser Mediano Manager nærmere på i deres podcast til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League. Af andre emner vender eksperterne også West Ham, Leicester og Bournemouths appel i det usædvanlige kampprogram.

Strudsen
Serge Aurier
Tottenham
5.832.000
vs. Southampton

“Trippier meldes ude, hvilket baner vejen for Aurier i en attraktiv kamp mod Southampton, som Tottenham har et godt tag på. Aurier spiller en meget offensiv backposition og har præsteret 2 assists i sine 8 kampe i ligaen” – Andreas Vidførle Pedersen

Indeksspilleren
Harvey Barnes
Leicester
2.521.000
vs. Fulham

“Harvey Barnes har med 27 skud de seneste 7 kampe afsluttet mere end nogen anden spiller i samme periode. I en hjemmekamp mod Fulham, der indkasserer cirka 2,5 mål på udekamp, bør det realiserer sig i mål.” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Sadio Mané
Liverpool
9.506.000
vs. vs Burnley

“Kun to hold har indkasseret flere mål på udebane end Burnley. Særligt højresiden, som skal stå overfor Mané, er svag. Med 6 mål i sine seneste 7 kampe er senegaleseren brandvarm, så mon ikke det bliver til mål” – Frederik Ingemann

Du kan høre både Frederik og Andreas tre anbefalinger, samt øvrige guldkorn og tanker, i podcasten her:

  • Strudsen: Rundens bedste spiller under 4 mio og en popularitet under 1%
  • Indeksspilleren: Rundens bedste spiller til prisen
  • Kaptajnen: Rundens bedste kaptajnvalg

I den interne konkurrence mellem eksperterne, fører Andreas 15-12 samlet efter en 3-0 sejr i sidste runde, hvilket i følge Frederik “overgår Ajax og Uniteds comebacks som ugens største overraskelse”.

Nysgerrig efter mere managerspil?

Husk at Mediano Manager også udkommer med en optakt til Super Manager hver runde. Desuden kan du hente inspiration til diverse managerspil på Facebook-siden MANIAGER, hvor Frederik og andre eksperter offentliggør deres hold forud for hver runde i Premier Manager, Super Manager osv. Kig også forbi KLUBHUSET, som er en gruppe, hvor selv de mindst deltajer kan diskuteres med andre managerspillere!

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Petur M Jacobsen9. marts 2019 kl. 9:59

    Da i nu ikke vælger Salah som Kaptajn, tror jeg på at han nok skal få et par mål ;). Da mange nok skifter over til Mane, tror jeg at jeg beholder Salah som kaptajn, men samtidig har Mane på holdet.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *