Mediano Manager: Salah svigter ikke

Agüero har straffet eller belønnet mange, men spillet er langt endnu. Mediano Manager ser i deres podcast frem mod runde 6 i Premier Manager, hvor de gæstes af den øjeblikkelige førsteplads.

Manchester City sidder over i den kommende runde, men kan det betale sig at sælge den formestærke Sergio Agüero (10.788.000)? Og hvad med Paul Pogba (7.416.000) og Mohamed Salah (11.678.000), når United og Liverpool brager sammen?

Det er blot nogle af de emner, som Mediano Manager vender forud for den kommende runde i Premier Manager – Forår 2019. I denne uge får det vanlige makkerpar, Andreas og Frederik, besøg præmiepuljens øjeblikkelige førsteplads i Premier Manager Forår, Claus Bo Bjerglund.

God værdi i Cardiff og Newcastle

Trioen har et godt øje til Cardiff og Newcastle i deres kommende to runder i Premier Manager, hvor begge klubber har to fordelagtige hjemmekampe. Eksempelvis tilbyder Newcastles midtforsvarer Fabian Schär (2.989.000), mens Cardiff har både Bobby Reid (3.837.000) og Callum Paterson (4.210.000), der opererer længere fremme på banen end deres klassificering i Premier Manager indikerer. Du kan høre hele analysen i podcasten nederst.

Hør også Mediano Managers optakt til 3. runde i Super Manager

Eksperternes skarpe

I den interne konkurrence mellem Andreas og Frederik, gjorde førstnævnte comeback. Med en 3-0 sejr, bragte Andreas samlet op på en 8-7 føring. Her er de to eksperters anbefalinger til denne runde:

Strudsen

Spilleren der gemmer sig, men stadig er til at få øje på. Mediano Managers bud på rundens bedste spiller med en popularitet på under 1% og et priskilt under 4.000.000.

Andreas: Harvey Barnes (2.465.000), Leicester, midtbane.

Frederik: Bobby Reid (3.837.000), Cardiff, midtbane.

Indeksspilleren

Eksperternes bud på den bedste spiller til prisen. Det såkaldte indeks, som du kan se inde i spillet under statistisk.

Andreas: Fabian Schär (2.989.000), Newcastle, forsvar.

Frederik: Martin Dubravka (3.725.000), Newcastle, målmand.

Kaptajnen

Frederik og Andreas bud på 5. rundes mest vækstende spiller.

Andreas: Heung-Min Son (5.939.000), Tottenham, angreb.

Frederik: Pierre-Emerick Aubameyang (9.223.000), Arsenal, angreb.

Du kan høre eksperternes begrundelser samt øvrige guldkorn til runden i podcasten. Du finder den nedenfor. Husk at abonnere på Mediano Managers egen og nye kanal på diverse podcasttjenester. Så er du altid velinformeret om managerspillene!

Knæk og bræk!

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *