Få Skov’len under vennerne i Super Manager

Vinterpausen nærmer sig sin ende, og snart ruller bolden igen i Superligaen. Dermed er det også blevet tid til Super Manager – Forår 2019.

I den forbindelse har Mediano kastet deres kyndige blik på managerspillet baseret på Superligaen. I deres seneste podcast kigger de nærmere på diverse spillere og generelle, strategiske overvejelser forud for spilstarten den 8. februar.

Bag mikrofonerne sidder værten, Sture Sandø, sammen med fodboldeksperten Jonas Hebo og vores egen managerekspert, Frederik Ingemann, som også driver Facebook-siden MANIAGER. Ingemann er desuden vært på den nye programserie, Mediano Manager, hvor han sammen med relevante gæster laver manager optakter og spiller tips til hver runde i både Premier Manager og Super Manager.

Er Skov et must have?

Hvem er de største must haves?

Hvem skal have kaptajnbindet og sørger for dit holds primære succes? Det er ét af de store emner i panellet. Viktor Fischer (8.500.000) og Robert Skov (9.500.000) er spændende og populære køb, men er de prisen værd? Og hvem er bedst? Du kan høre eksperternes vurdering i podcasten.

Læs også hvordan du bedst laver research til dit managerhold.

Den bedste strategi

Forud for et hvert managerspil er det vigtigt at have strategien i orden. Hvilken opstilling skal man foretrække? Er tre angribere et must? Og hvor på banen skal man hhv. spare og spendere? Dette tager eksperterne også fat.

Du kan høre hele podcasten her, hvor selv familiære relationer inddrages i jagten på det bedste mulige hold i  Super Manager! Husk også at tilmelde dig gruppespillet Mediano Manager, hvor der er præmier på højkant hver runde.

Eksperternes hold

Eksperternes sætte på forhånd hver deres hold. Disse hold er sat ca. 14 dage inden kick-off og der vil derfor blive skiftet ud inden spilstart.

Frederik Ingemann’s start 11’er ca. to uger inden spilstart.

 

Jonas Hebo Rasmussen starter i en defensiv 4-5-1 i Super Manager – Forår 2019

 

Sture Sandøs managerhold til Super Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *