Mediano: Salah og Kane skal på Holdet!

Det er blevet tid til første runde i Premier Manager Forår. Mediano Manager kigger i denne uges podcast nærmere på de bedste køb og anbefalinger til runde 1. Se dem her.

Mediano Manager klæder dig på til alle runder i Premier Manager Forår 2019. Vores egen Frederik Ingemann er vært og suppleres af MANIAGER’s Andreas Vidførle-Pedersen.

I denne optakts-podcast til managerspillet til Premier League til runde 1 kigger de to managereksperter nærmere på de mest attraktive spillere til runden, som de vil gøre uge efter uge. Du kan tilmelde dig Mediano Managers gruppespil her.

Mediano Managers hold

Podcasten varer 40 minutter og er spækket med gode tips og tanker om Premier Manager. Her er holdet, som Frederik Ingemann og Andreas Vidførle-Pedersen fandt frem til i fællesskab.

Mediano Managers bud på et godt hold til runde 1.

Du kan høre eksperternes begrundelse for hver spiller, og andre spændende kandidater, i podcasten herunder. Læs også hvordan man kan lægge en strategi til Premier Manager.

Eksperternes skarpe

Frederik og Andreas udfordrer forud for hver uge hinanden i, hvem der kan give de bedste anbefalinger i tre kategorier.

Studsen:  Spilleren der gemmer sig, men stadig er til at øje på. De to eksperter kommer her med deres bud på, hvilken spiller med en popularitet på under 1% og til en pris under 4.000.000, der vækster mest i den kommende i runde.

Indeksspilleren: Dette er et bud på, hvilken spiller der til den pågældende runde, er bedst til prisen. Du kan se spillernes indeksscore inde på holdet.dk under statistisk.

Kaptajnen: Hvem er den bedste kaptajn til den kommende runde? I denne kategori får du Mediano Managers bud på, hvem du skal vælge som kaptajn til runden.

Andreas Vidførle-Pedersens bud

Strudsen: Victor Camarasa (3.500.000)

Indeksspilleren: Dominic Calvert-Lewin (3.000.000)

Kaptajnen: Sergio Agüero (9.500.000)

Frederik Ingemanns bud

Strudsen: Sean Morrison (3.000.000)

Indeksspilleren: Ashley Barnes (3.500.000)

Kaptajnen: Mohamed Salah (11.000.000)

Du kan høre alt om, hvorfor eksperten her tiltro til disse spillere i podcasten.

Husk også, at Frederik Ingemann deler sit eget personlige hold forud for hver runde på Facebook-siden MANIAGER fredag aften, hvor han måske har flere tips i ærmet.

Finder Mediano Managers spillertips vej til dit managerhold?

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *