Mediano Manager: Podcast PL #2

Mediano Managers eksperter kom godt fra land i Premier Manager Forår takket være mål af Salah og Calvert-Lewin samt sejre til Watford og Southampton. Hør deres tanker om runde 2 i denne uges podcast.

Mediano Manager klæder dig på til alle runder i Premier Manager Forår 2019. Vores egen Frederik Ingemann er vært og suppleres af MANIAGER’s Andreas Vidførle-Pedersen.

I denne optakts-podcast til 2. runde i managerspillet til Premier League kigger de to managereksperter nærmere på de mest attraktive spillere til runden. Du kan tilmelde dig Mediano Managers gruppespil her.

Eksperternes skarpe

I den interne konkurrence mellem eksperterne tog Frederik en 2-1 føring. Mål af Mohamed Salah og clean sheet Cardiff gjorde udslaget på trods af, at Andreas havde spottet målscoren Dominic Calvert-Lewin. Til denne runde er de hver især klar med tre nye anbefalinger i kategorierne nedenfor.

Strudsen

Spilleren der gemmer sig, men stadig er til at få øje på. Mediano Managers bud på rundens bedste spiller med en popularitet på under 1% og et pristilt under 4.000.000.

Indeksspilleren

Eksperternes bud på den bedste spiller til prisen. Det såkaldte indeks, som du kan se inde i spillet under statistisk.

Kaptajnen

Frederik og Andreas bud på 2. rundes mest vækstende spiller:

Du kan høre ekspertenes valg og begrundelser, samt deres øvrige guldkorn til runden i podcasten. Du finder den nedenfor. Husk at du kan se Frederiks endelig hold fredag aften på MANIAGER.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *