Mesteren: 3 taktiske tips til Golf Manager

Hvis du skal teste dit golf (manager)-sving, og sende vennerne i roughen, så får du her tre tips til, hvordan du vinder din gruppe i Golf Manager 2019.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Gem på dine udskiftninger, vær sikker på dine spillere optræder på Europa Touren og så skal du vælge Rory McIlroy. Sådan lyder tipsene fra Lasse Holler Foget, den forsvarende mester i Golf Manager, som her guider dig til, hvordan du slår vennerne i Golf Manager 2019.

Lasse Holler Foget er til daglig forretningsudviklingschef i Jutlander Bank. Det også er her, at man finder hans direkte modstandere i managerspillet.

Bank til bankvennerne

Lasse Holler Foget, vinder af Golf Manager 2018

Lasse Holler Foget, vinder af Golf Manager 2018

Med Lasses sejr i Golf Manager 2018 har gruppen, som består af tre kollegaer, nu to førstepladser og én andenplads i managerspillet til golf. Så man skal stå tidligt op for at spille med om guldet i Jutlander Bank’s interne liga. 

Derfor er det også med forbehold for konkurrencen på arbejdspladsen, at den 56 årige fritids golfspiller her guider dig til tre taktikker, som kan hjælpe dig til sejr.

For på spørgsmålet: Kan du anbefale nogle spillere fra de forskellige kategorier? lyder svaret:

“Ja, men det vil jeg ikke dele! Gør jeg det, så får jeg tæsk i Jutlander gruppespillet.”- siger Lasse Foget.

Derfor er der i stedet fokus på taktikken i de tre tips til Golf Manager.

Tre tips til Golf Manager 2019

Tip 1
Hold øje med programmet
vs.

Det vigtigste du skal have styr på er programmet. Golf Manager består af 28 runder, og i år falder tre Majors tidligere og tættere på hinanden, og så seks af de sidste syv turneringer i spillet kategori 1. Så hav tjek på, hvornår der skal skiftes ud.

Tip 2
Vælg spiller, der spiller
vs.

Tjek om dine spillere stiller op til de enkelte turneringer. Mange foretrækker USA fremfor de mindre turneringer i Europa. Når du skal have hjælp til at vælge, så er spillernes hjemmesider samt den officielle golf rangering gode kilder.

Tip 3
Hold igen med udskiftningerne
vs.

Lasse Holler Foget skifter typisk 5-8 gange på et år. Med Guld Hold har man 15 udskiftninger, men der er store turneringer til sidst i spillet, så det er godt at have et par kontrakter tilbage når slutspurten skal sættes ind.

Ét spillertip vil den forsvarende mester dog gerne afsløre. Det er, at man bør vælge golfspilleren Rory McIlroy.

“ Han er i min verden, verdens bedste” – afslutter Lasse Foget, der med sejren i 2018 også sikrede sig en plads i Holdet.dk’s Hall of Fame.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *