Mesteren advarer: Pas på ulvene

Campo.dk’s manager-ekspert Per V. Hansen er påpasselig med FCM i runde 2, men har til gengæld stor fidus til Brøndby og AGF.

Europæiske kampe gør at den forsvarende mester Per Vang Hansen ser bort fra FCM og Randers spillere. De er begge favoritter mod henholdsvis OB og FC Nordsjælland, men som vi så i første runde, så sidder de udenlandske eventyr i benene – og det er ikke så sikkert at favoritterne løber med sejren. 

Det bedste tip han giver, er at holde igen med udskiftningerne. Det kan sjældent betale sig at skifte meget ud i Super Manager

Top 3: køb
Handel lukker om:
206
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
190
2. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
190
3. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
-192
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-142
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-126
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Hvis du dog er tvunget til transfers, så bør du kigge mod FCK, AGF og Brøndby, som har et godt program til runde 2 af Super Manager – Forår 2022

Du kan se Per V. Hansens hold hos Campo, hvor du også kan læse argumenterne for valgene – og alternativer til hver position samt ugens tilbud, som du finder i Aalborg. 

Tips til hver position 

Målmand
Jesper Hansen
AGF
5.581.000
vs. Vejle Boldklub

Der venter Jesper Hansen og AGF en udekamp mod Vejle Boldklub fredag aften. Her har jeg valgt AGF-målmanden, da Vejle i opgøret mod Silkeborg IF var harmløse. Læg dertil at Jesper Hansen trods to indkasserede mål mod SønderjyskE faktisk stod en flot kamp med flere store redninger.

Forsvar
Denis Vavro
FC København
4.152.000
vs. Viborg FF

Midterforsvaren fik et fremragende comeback i den hvide FCK-trøje, da OB blev sendt hjem med et nederlag 2-0. Her tegnede Vavro sig for et clean sheet, et oplæg samt titlen som Man of the Match.

Midtbane
Anis Slimane
Brøndby IF
4.777.000
vs. SønderjyskE

Ben Slimane gav godt med point til kontoen, da kampen mod FCN kastede både mål og et oplæg af sig. Det blev krydret med en Man of the Match-kåring, og kan disse tendenser fortsætte, kan der vente mange point i midtbanespilleren.

Angriber
Marko Divkovic
Brøndby IF
4.062.000
vs. SønderjyskE

Formåede ikke at komme på måltavlen mod FC Nordsjællands, trods en startplads oppe i front. Dog så SønderjyskE’s forsvar – og særligt målmand – ikke for godt ud i kampen mod AGF. Det kan kaste mål fra den kroatiske angriber af sig mandag aften på Brøndby Stadion.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan du her tilmelde dig Campo’s Miniliga. Hvis du har et Guld+ Hold, så kan vinde et rejsegavekort til en værdi af 3.000 kr. Deadline for at tilmelde dig miniligaen er 1. marts kl. 12.00.

Har du styr på runde 1 i Super Manager? Test dig selv i vores “højere eller lavere”-quiz, hvor du skal gætte, hvem der lavede flest point i den foregående runde af managerspillet baseret på forårets kampe i Superligaen. 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *