Mesteren anbefaler én dyr og én billig spiller til hver position

Kick-off nærmer sig i Premier League og den forsvarende mester Benjamin Mathiesen har fundet frem til én topspiller til hver position samt et billigt alternativ til dit managerhold.

I forårets managerspil fløj Benjamin Mathiesen helt til tops med sit mandskab Specialklassen. I efteråret har han taget research-loopen frem og giver dig her tre tips til nybegynderne – og hele otte spillere, du bør overveje til dit managerhold. 

Pas på med de nye

Benjamin Mathiesen - vinder af Premier Manager

Vinder af Premier Manager

Benjamin Mathiesen maner til besindighed overfor at vælge de nye spillere i Premier League. Han afviser f.eks. at tage Timo Werner – og nok heller ikke Messi, hvis han skulle ryge til City, da han nok bliver dyr og derfor et stort sats. 

“Arsenal er generelt lidt en lotto-kupon hvad angår spillet, hvor Manchester City og Chelsea med deres nye signings er en lotto-kupon hvad angår startopstilling.” – forklarer Benjamin Mathiesen. 

Benjamin Mathiesen, som til dagligt arbejder med Corona-pakker i Erhvervsstyrelsen, kigger som reel 2-3 runder frem når holdet skal på plads, og kommer med disse tre tips til nye managers. 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Tre tips til nye managers 

  • Manager er et marathon – ikke en sprint. Lad være med at gå i panik og køb et helt nyt hold, bare fordi du har én dårlig runde. Spillet er langt, så tag det med ro.
  • Cut your losses! Stil dig selv spørgsmålet: “Ville jeg købe den spiller, hvis ikke han var på mit hold?” – hvis svaret er nej, så sælg ham og køb en ny.
  • Hold følelserne i ro. De fleste managers er fodboldfans. Det er ikke nødvendigvis dårligt, men pas på med ikke at blive farvet i vurderingen af spillerne fra dit favorit hold. 

Hvis du vil have flere tips, så kommer manager-podcasten Klubhuset også med en optakt til Premier Manager – Efterår 2020.

8 spilleranbefalinger

Den dyre målmand
Kasper Schmeichel
Leicester
4.597.000
vs. Leicester City

Leicester har som regel en solid defensiv, og Kasper Schmeichel havde i 2019/20-sæsonen 13 clean sheets. Tre mindre end Ederson, som koster hele 7 mio.

Den billige målmand
Alex McCarthy
Southampton
7.420.000
vs. Everton

Hvis du skal gå med et billigere alternativ, så er Southamptons stopper et godt bud. Han vækstede med over 1 mio. i foråret, og blev den 7. bedste målmand i spillet. The Saints starter ude mod Crystal Palace.

Den dyre forsvarspiller
Trent Alexander-Arnold
Liverpool
3.485.000
vs. Manchester Utd

Den dyreste forsvarsspiller i Premier Manager får en anbefaling med på vejen. Han tager hjørnespark og skyder frispark, og så scorede han hele fem assist i seneste spil. Vær dog opmærksom på, om han er frisk.

Den billige forsvarspiller
Hector Bellerin
Arsenal
3.500.000
vs. Fulham (U)

Hvis han kan holde sig skadesfri, så er han meget offensiv og kan bidrage med assist. Arsenals spanske højreback kan erhverves for kun 3.5 mio. og har potentiale til at score mange point.

Den dyre midtbane
Kevin De Bruyne
Manchester City
4.755.000
vs. Leicester City

Om det er Kevin de Bruyne eller Bruno Fernandes er Benjamin lidt i tvivl om, men en af de to faste straffesparkssytter kommer på holdet. Dog ikke fra 1.runde hvor hverken City eller United skal i aktion.

Den billige midtbane
James Ward-Prowse
Southampton
9.291.000
vs. Brentford

Et billigere alternativ på midten skal findes hos The Saints. Både Stuart Armstrong, James Ward-Prowse og Nathan Redmond er i spil til Mathiesen’s hold. De er billigere, og så leverer de godt på den offensive del af banen, hvor f.eks. Armstrong var solid i foråret.

Den dyre angriber
Harry Kane
Tottenham
6.523.000
vs. Manchester City

I angrebet holder Mathiesen sig fra Liverpool, da det er svært at forudse hvem af deres tre angribere der kommer til at score. Hvis han skal vælge en topangiber bliver det i stedet Kane, Vardy eller Aubameyang, som alle scorer en stor del af målene for deres respektive klub.

Den billige angriber
Danny Ings
Southampton
6.500.000
vs. Crystal Palace (U)

Som det billigere alternativ peger Benjamin på endnu en Saint. Sidste forår var Danny Ings tæt op at sikre sig topscorertitlen, og da Mathisen har fidus til Southampton, så er han et oplagt valg til blot 6.5 mio.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *