Mesteren afslører: Se mit hold til 1. etape

Du kommer ikke til tops uden at skifte ud! Sådan lyder rådet fra den forsvarende mester Mads Læsø, som her løfter sløret for sit hold til 1. og 2. etape.

Med en taktik som var mere Nibali end Froome strøg Mads Læsø Christensen helt til tops i Tourspillet 2019. Til Tour de France 2020 løfter han sløret for sit hold til de første to etaper. 

Der venter ifølge den forsvarende mester et rodet Tour de France – og dermed også et svært Tourspillet 2020 –  som bliver utrolig svært at forudsige for managers. Etape-profilerne skifter fra dag til dag, og derfor bliver det lidt et lotteri at ramme de rigtige ryttere på dagen. 

Mads Læsø, som har spillet manager siden 90’erne, har dog gjort sin research og fundet frem til to startopstillinger til 1. og 2. etape. 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Managerholdet til 1. Etape

Første etape ligner på papiret en ren sprinteretape, men et par kategori 3 bjerge og den sædvanlige uro i feltet på starten af touren kan godt gøre det til en hård dag. Så den forsvarende mester går ikke med de rendyrkede sprintere, men inkluderer også folk som Mads Pedersen og Peter Sagan samt sidste års bedste sprinter Caleb Ewan.

Hold til Tour de France

På denne blog kommer vi med daglige etapeoptakter til Tourspillet 2020.

Managerholdet til 2. Etape

Transfergebyret er ofte en dræber i managerspil. Men i cykel managerspil kan du ikke komme uden om det. Etapeprofilerne varierer fra dag til dag, og man er nødt til at tilpasse holdet. Det er også konklusionen for Mads Læsø, som skifter alle, undtagen to ryttere, til 2. Etape. 

Her bliver der i højere grad plads til klatrene, som for eksempel sidste års åbenbaring Julian Alaphilippe. Franskmanden er i skrivende stund at finde på næsten hvert femte hold. 

2. etape TdF 2020

Hvis du vil have uddybet, hvorfor mesteren har valgt dem han har – og få lidt ekstra tips til Tourspillet 2020 – så kan du læse TV 2’s interview med Mads Læsø her.

Som altid med managertips, så kan der ske noget uventet – og vi kan ikke garantere at dette er Mads Læsø’s startopstilling når Tour’en skydes igang. 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Erik Ingemann Sørensen27. august 2020 kl. 10:45

    Ok

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *